Risboller
Risboller er en favoritt hos mange til jul. De er enkle å lage og smaker ekstra godt når de lages med fløte og smør.
Enkel•30 min•30 personer
Ingredienser
- 1 dl TINE® Kremfløte
- 100 g mørk sjokolade
- 100 g melkesjokolade
- 100 g TINE® Meierismør
- 2 ts vaniljesukker
- 50 g puffet ris
- 0.13 ts havsalt
Slik gjør du
1
Ha fløte og sjokolade i en gryte. Smelt på svak varme, og rør underveis. Når sjokoladen er smeltet tilsetter du smør og vaniljesukker og rører forsiktig sammen.
2
Ha i puffet ris. Blandingen skal være litt løs. Fordel blandingen i små former og sett det i kjøleskapet til det stivner.
TipsFor ekstra smak og crunch kan du toppe risbollene med frysetørkede bringebær og pistasjnøtter.