Risboller
Enkel
30min
Risboller er en favoritt hos mange til jul. De er enkle å lage og smaker ekstra godt når de lages med fløte og smør.
3.9
(414)

Ingredienser
1 dl 
100 g 
 mørk sjokolade 
100 g 
 melkesjokolade 
100 g 
2 ts 
 vaniljesukker 
50 g 
 puffet ris 
⅛ ts 
 havsalt 
Slik gjør du
- 1Ha fløte og sjokolade i en gryte. Smelt på svak varme, og rør underveis. Når sjokoladen er smeltet tilsetter du smør og vaniljesukker og rører forsiktig sammen. 
- 2Ha i puffet ris. Blandingen skal være litt løs. Fordel blandingen i små former og sett det i kjøleskapet til det stivner. 
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
For ekstra smak og crunch kan du toppe risbollene med frysetørkede bringebær og pistasjnøtter. 





