Skip to main content

Risboller

Enkel
30min

Risboller er en favoritt hos mange til jul. De er enkle å lage og smaker ekstra godt når de lages med fløte og smør.

3.9
(402)
Next ImageRisboller

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

100 g
mørk sjokolade
100 g
melkesjokolade
2 ts
vaniljesukker
50 g
puffet ris
0.125 ts
havsalt

Fremgangsmåte

  1. Ha fløte og sjokolade i en gryte. Smelt på svak varme, og rør underveis. Når sjokoladen er smeltet tilsetter du smør og vaniljesukker og rører forsiktig sammen.

  2. Ha i puffet ris. Blandingen skal være litt løs. Fordel blandingen i små former og sett det i kjøleskapet til det stivner.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For ekstra smak og crunch kan du toppe risbollene med frysetørkede bringebær og pistasjnøtter. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter