Risboller
Enkel
30min
Risboller er en favoritt hos mange til jul. De er enkle å lage og smaker ekstra godt når de lages med fløte og smør.
3.9
(411)

Ingredienser
Porsjoner
1 dl
100 g
mørk sjokolade
100 g
melkesjokolade
100 g
2 ts
vaniljesukker
50 g
puffet ris
⅛ ts
havsalt
Slik gjør du
- 1
Ha fløte og sjokolade i en gryte. Smelt på svak varme, og rør underveis. Når sjokoladen er smeltet tilsetter du smør og vaniljesukker og rører forsiktig sammen.
- 2
Ha i puffet ris. Blandingen skal være litt løs. Fordel blandingen i små former og sett det i kjøleskapet til det stivner.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
For ekstra smak og crunch kan du toppe risbollene med frysetørkede bringebær og pistasjnøtter.