
Trøfler med brunost
Brunost og hvit sjokolade er en perfekt smakskombinasjon, og med krydderet i julebrunosten passer smaken perfekt til jul. En delikat gave som overrasker.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Hakk sjokolade og del brunost i små terninger. Varm fløten til rett under kokepunktet. Ha sjokolade og brunost i fløten, og varm under omrøring til alt har smeltet. Blandingen må ikke koke.
- 2
Kjør blandingen helt glatt med en stavmikser, hell over i en liten form (ca. 20 x 25 cm) og sett kaldt over natten.
- 3
Grovhakk peanøtter og cashewnøtter. Lag kuler av trøffelmassen med en skje, trill dem i hendene for pen form. Vend trøflene i hakkede nøtter og tørkede jordbær eller bringebær. Oppbevar kaldt.
Tips
Husk at trøffelblandingen må stå kaldt over natten.
Tips
Lag gjerne dobbel mengde når du først er i gang, så har du til julegaver også. Du kan bruke din favorittbrunost.