Skip to main content

Trøfler med brunost

Enkel
30min

Brunost og hvit sjokolade er en perfekt smakskombinasjon, og med krydderet i julebrunosten passer smaken perfekt til jul. En delikat gave som overrasker.

4.1
(63)
Next ImageTrøfler med brunost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g
hvit sjokolade
1 dl
salte peanøtter
1 dl
cashewnøtter
1 dl
tørkede jordbær eller bringebær

Fremgangsmåte

  1. Hakk sjokolade og del brunost i små terninger. Varm fløten til rett under kokepunktet. Ha sjokolade og brunost i fløten, og varm under omrøring til alt har smeltet. Blandingen må ikke koke.

  2. Kjør blandingen helt glatt med en stavmikser, hell over i en liten form (ca. 20 x 25 cm) og sett kaldt over natten.

  3. Grovhakk peanøtter og cashewnøtter. Lag kuler av trøffelmassen med en skje, trill dem i hendene for pen form. Vend trøflene i hakkede nøtter og tørkede jordbær eller bringebær. Oppbevar kaldt.

    Tips

    Husk at trøffelblandingen må stå kaldt over natten.
Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Lag gjerne dobbel mengde når du først er i gang, så har du til julegaver også. Du kan bruke din favorittbrunost.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter