Kokosmakroner
Enkel•20 min min
Kokosmakroner hører julen til. Ved å dyppe makronene i sjokolade og hakkede mandler har du en fristende og lekker gave på 1-2-3!
Ingredienser
Antall stykker
-
50 gsmeltet TINE® Meierismør
-
2 stkegg
-
125 gsukker
-
300 gkokosmasse (ca.)
-
1 sshvetemel
-
½ tsbakepulver
Topping
-
50 gsjokolade
-
1 dlmandler
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200°C og ta fram et stekebrett med bakepapir.
-
2
Smelt smøret og la det avkjøles. I mellomtiden pisker du eggedosis av egg og sukker til den er lett og luftig. Rør i kokosmasse, mel, bakepulver og avkjølt smør.
Tips
Hvis deigen blir for flytende, må du fylle i litt mer kokosmasse for å forhindre at kakene flyter ut under steking og blir flate.
-
3
Sett deigen som topper med to teskjeer på stekeplaten.
-
4
Stek kakene i ca. 10 minutter til de er fine og gylne. Avkjøl umiddelbart på rist og oppbevar kokosmakronene i tett boks.