Antall porsjoner
15
1. Ha eggeplommer, fløte, sukker, maizena og vaniljesukker i en kjele og visp godt sammen. Kok opp under omrøring og la koke i 2 minutter. Dra kjelen av varmen og pisk inn smøret.
2. Sett til avkjøling. Blir kremen for tynn, så kan du piske den opp i en kjøkkenmaskin.
3. Pisk eggehviter til mykt skum. Tilsett sukkeret og pisk videre til sukkeret er løst opp og du har en luftig og stiv marengs. Vend inn mandelmel og ha blandingen i en sprøytepose.
4. Sprøyt 30 topper på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen på 180 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.
5. Legg halvparten av kakene med bunnen opp. Sprøyt på krem og legg en ny kake oppå. Varm sjokoladen over vannbad. Dypp kakene halvveis ned i sjokoladen. Strø over rosepepper eller hakkede nøtter. Legg over på bakepapir til sjokoladen har stivnet.
Suksesskaker
Lag myke mandelkaker med deilig suksesskrem, sjokolade og rosepepper. En spennende vri på nydelige suksesskaker også kalt Gule bomber.