
Kokostopper med sitron og aprikos
Med revet skall fra en sitron og en håndfull tørkede aprikoser får disse glutenfrie kokosmakronene en nydelig tvist. Myke, søte og litt seige er disse kakene vi tror mange kommer til å elske. Hvorfor ikke lage dobbel porsjon slik at du kan gi bort halvparten i gave til den som har alt? En porsjon gir ca 25 nydelige kokostopper. God fornøyelse!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovenen på 200°C og finn fram et stekebrett med bakepapir.
- 2
Smelt smøret i en kjele og ta den av varmen. Tilsett kokos, sukker, sitronskall og egg. Rør til du får en glatt røre.
- 3
Hakk aprikosene grovt og bland i røren. La røren stå og trekke i minst 5 minutter.
- 4
Sett små topper av kokosmakroner med to teskjeer på bakepapiret.
- 5
Stek kakene midt i ovnen i ca 10 minutter til de blir gylne. La kakene avkjøle litt på platen før de legges over på rist.
- 6
Oppbevar kokostoppene i en tett boks.
Tips
Glad i sjokolade? Smelt 100 g sjokolade og dypp forsiktig toppen av kokostoppene ned i. La dem tørke en stund til sjokoladen har stivnet før du legger småkakene i en tett boks.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



