Skip to main content

Havrekaker

Enkel
30min

Deilige havreflarn hører julen til. Aller helst skal jo julekaker være hjemmebakte, så da er det bare å finne fram ingrediensene og sette i gang med denne enkle, gode oppskriften.

3.8
(194)
Next ImageHavrekaker

Ingredienser

Antall porsjoner

25

Ingredienser

2 stk
egg
1.5 dl
sukker
4 dl
lettkokte havregryn
1 ts
bakepulver

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 190 °C og ta fram et stekebrett med bakepapir.

  2. Smelt smør og la det avkjøles til romtemperatur.

  3. Visp egg og sukker til en luftig og lett eggedosis. Deretter tilsetter du det avkjølte smøret og vender forsiktig inn havregryn og bakepulver. Bland alt forsiktig sammen med en slikkepott. La røren stå å svelle 10 minutter i kjøleskap.

    Tips

    Om røren er for løs kan du tilsette mer havregryn.
  4. Bruk to teskjeer og legg røren i små topper på stekebrettet. Stek gylne i 10-12 minutter. Avkjøl på rist.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter