
Serinakaker med kremost- og bringebærkrem
Test en ny vri på Serinakaker. Med myk og frisk kremost- og bringebærkrem blir disse garantert en favoritt i julen! En smakfull gave som gleder, bare husk å lage noen ekstra til deg selv. Denne oppskriften gir 30 enkle eller 15 doble Serinakaker.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Pensling og dryss
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C. Finn fram en stekeplate med bakepapir.
Tips
Hvis du ikke har bakepapir, kan du også bruke en smurt stekeplate. - 2
Smuldre smøret med mel, bakepulver og vaniljesukker. Tilsett sukker og sammenvispet egg. Arbeid deigen raskt og godt sammen.
- 3
Trill deigen ut til en lang pølse. Skjær pølsen i like store biter og trill 30 kuler av disse. Sett kulene på stekeplaten. Klem kakene litt ned med gaffel, pensle med eggehvite, dryss på hakkede mandler og perlesukker.
- 4
Stek kakene midt i ovnen i 10-12 minutter til de er fine og gylne. Avkjøl på rist.
- 5
Bland bringebærsyltetøy og kremost til en marmorert krem. Ha ostekremen på undersiden av halvparten av kakene. Fest to og to kaker mot hverandre. Oppbevar kjølig.