
Glutenfrie sjokolade-cookies
Glutenfrie sjokolade-cookies er lettlagde og nydelig småkjeks med deilige biter av sjokolade. Denne porsjonen gir deg ca 30 kjeks.

Ingredienser
Antall porsjoner
Sjokoladecookies
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 180°C og finn fram et stekebrett med bakepapir.
- 2
Ha smør, sukker, brunt sukker og egg i en bolle. Rør dette godt sammen til det blir luftig.
- 3
Bland godt sammen melblandingen, bakepulver, salt, grove sjokoladebiter og vaniljesukkker. Tilsett denne i røren og miks det videre i et minutt slik at alt er godt blandet.
- 4
Bruk en skje til å lage små kjeks av deigen som du plasserer på stekebrettet. Stek kjeksen midt i ovnen i ca 10 minutter. Avkjøl på rist og oppbevar kjeksen i en tett boks.
Tips
Bytt gjerne ut halvparten av sjokoladen med hvit sjokolade.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



