
Glutenfrie sjokolade-cookies
Enkel•25 min min
Glutenfrie sjokolade-cookies er lettlagde og nydelig småkjeks med deilige biter av sjokolade. Denne porsjonen gir deg ca 30 kjeks.
Ingredienser
Antall porsjoner
Sjokoladecookies
-
4 ½ dllyst glutenfritt mel (kakemiks)
-
1 tsbakepulver
-
1 tssalt
-
225 gTINE® Meierismør , smeltet
-
1 ¾ dlsukker
-
1 ¾ dlbrunt sukker
-
1 tsvaniljesukker
-
2 stkegg
-
100 gmørk sjokolade , grovhakket
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 180°C og finn fram et stekebrett med bakepapir.
-
2
Ha smør, sukker, brunt sukker og egg i en bolle. Rør dette godt sammen til det blir luftig.
-
3
Bland godt sammen melblandingen, bakepulver, salt, grove sjokoladebiter og vaniljesukkker. Tilsett denne i røren og miks det videre i et minutt slik at alt er godt blandet.
-
4
Bruk en skje til å lage små kjeks av deigen som du plasserer på stekebrettet. Stek kjeksen midt i ovnen i ca 10 minutter. Avkjøl på rist og oppbevar kjeksen i en tett boks.