Skip to main content

Glutenfrie sjokolade-cookies

Enkel
25min

Glutenfrie sjokolade-cookies er lettlagde og nydelig småkjeks med deilige biter av sjokolade. Denne porsjonen gir deg ca 30 kjeks.

3.9
(195)
Next ImageGlutenfrie sjokolade-cookies

Ingredienser

Antall porsjoner

Sjokoladecookies

4.5 dl
lyst glutenfritt mel (kakemiks)
1 ts
bakepulver
1 ts
salt
225 g
1.75 dl
sukker
1.75 dl
brunt sukker
1 ts
vaniljesukker
2 stk
egg
100 g
mørk sjokolade, grovhakket

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180°C og finn fram et stekebrett med bakepapir.

  2. Ha smør, sukker, brunt sukker og egg i en bolle. Rør dette godt sammen til det blir luftig.

  3. Bland godt sammen melblandingen, bakepulver, salt, grove sjokoladebiter og vaniljesukkker. Tilsett denne i røren og miks det videre i et minutt slik at alt er godt blandet.

  4. Bruk en skje til å lage små kjeks av deigen som du plasserer på stekebrettet. Stek kjeksen midt i ovnen i ca 10 minutter. Avkjøl på rist og oppbevar kjeksen i en tett boks.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bytt gjerne ut halvparten av sjokoladen med hvit sjokolade.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter