Glutenfrie kokosmakroner
Det er ikke alltid enkelt å finne på nye gaver - alle har jo alt! Men med dissse nydelige kokosmakronene lagt i et pent glass pyntet med sløyfe, har du garantert en gave som faller i smak. Dette er en oppskrift som gir luftige og smakfulle glutenfrie kokosmakroner. Nydelig!
Enkel•25 min•1 personer
Ingredienser
Glutenfrie kokosmakroner
- 4 stykk eggehvite
- 180 g melis
- 250 g kokosmasse
- 0.25 ts vaniljesukker
Slik gjør du
1
Sett stekeovenen på 175°C og finn fram et stekebrett med bakepapir.
2
Visp eggehvitene stive i en helt ren bolle. Dryss i melisen mens du visper ytterligere en stund til massen blir glatt og blank. Gjerne med en slikkepott, rører du forsiktig inn kokosmasse blandet med litt vaniljesukker.
3
Sett topper av kokosmassen med to skjeer på bakepapiret.
4
Stek de glutenfrie kokosmakroner midt i ovnen i ca 10-12 minutter til de er stivnet og er blitt lys gylne. Avkjøl på rist og oppbevar i en tett boks
TipsHar du lyst på noe litt ekstra søtt, dypper du kokosmakronene halvveis ned i smeltet sjokolade. Nam-nam!