Glutenfrie kokosmakroner
Enkel•25 min min
Det er ikke alltid enkelt å finne på nye gaver - alle har jo alt! Men med dissse nydelige kokosmakronene lagt i et pent glass pyntet med sløyfe, har du garantert en gave som faller i smak. Dette er en oppskrift som gir luftige og smakfulle glutenfrie kokosmakroner. Nydelig!
Ingredienser
Antall porsjoner
Glutenfrie kokosmakroner
-
4 stkeggehviter
-
180 gmelis
-
250 gkokosmasse
-
¼ tsvaniljesukker
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovenen på 175°C og finn fram et stekebrett med bakepapir.
-
2
Visp eggehvitene stive i en helt ren bolle. Dryss i melisen mens du visper ytterligere en stund til massen blir glatt og blank. Gjerne med en slikkepott, rører du forsiktig inn kokosmasse blandet med litt vaniljesukker.
-
3
Sett topper av kokosmassen med to skjeer på bakepapiret.
-
4
Stek de glutenfrie kokosmakroner midt i ovnen i ca 10-12 minutter til de er stivnet og er blitt lys gylne. Avkjøl på rist og oppbevar i en tett boks