
Glutenfrie kokosmakroner
Det er ikke alltid enkelt å finne på nye gaver - alle har jo alt! Men med dissse nydelige kokosmakronene lagt i et pent glass pyntet med sløyfe, har du garantert en gave som faller i smak. Dette er en oppskrift som gir luftige og smakfulle glutenfrie kokosmakroner. Nydelig!

Ingredienser
Antall porsjoner
Glutenfrie kokosmakroner
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovenen på 175°C og finn fram et stekebrett med bakepapir.
- 2
Visp eggehvitene stive i en helt ren bolle. Dryss i melisen mens du visper ytterligere en stund til massen blir glatt og blank. Gjerne med en slikkepott, rører du forsiktig inn kokosmasse blandet med litt vaniljesukker.
- 3
Sett topper av kokosmassen med to skjeer på bakepapiret.
- 4
Stek de glutenfrie kokosmakroner midt i ovnen i ca 10-12 minutter til de er stivnet og er blitt lys gylne. Avkjøl på rist og oppbevar i en tett boks
Tips
Har du lyst på noe litt ekstra søtt, dypper du kokosmakronene halvveis ned i smeltet sjokolade. Nam-nam!
Flere fristende oppskrifter



