
Eplestenger
Nydelige småkaker laget av luftig mørdeig med herlig smak av eple og kanel. Oppskriften gir ca. 50 småkaker.

Ingredienser
Antall porsjoner
1
Fyll:
Glasur:
Fremgangsmåte
- 1
Forvarm stekeovnen til 200 °C. Denne oppskriften gir ca. 50 småkaker.
- 2
Rør smør og sukker lett og luftig. Tilsett eggene, ett av gangen. Bland mel og hjortetakksalt og rør det i smørkremen.
- 3
Del deigen i fire lengder og rull dem ut og legg dem på en stekeplate dekket med bakepapir. Gjør en fordypning i lengdene og fyll med eplemos. Dryss kanel over. Stek midt i ovnen i ca. 12 minutter.
- 4
Rør sammen glasuren og fordel den over eplemosen på de varme lengdene. Skjær dem skrått i ca. 3 cm brede biter før de er helt avkjølt.
Tips
Mørdeigskaker holder i 1-2 uker oppbevart kaldt i tett boks.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



