Brunost-cookies

Brunost-cookies

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
  • 10 min
Velsmakende, myke kjeks med brunost. Perfekte med et stort glass melk.

Ingredienser

Antall porsjoner

100 g TINE Meierismør
2 dl brunt sukker
2 stk egg
2 ½ dl hvetemel
1 dl havregryn
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
150 g TINE Gudbrandsdalsost Original
1 ½ dl mandler
2 dl rosiner

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 180 °C. Pisk romtemperert smør og brunt sukker luftig. Tilsett egg, ett av gangen, og bland godt.
    2. Tilsett hvetemel, havregryn, vaniljesukker og bakepulver og rør til en jevn deig.
    3. Skjær brunost i biter og hakk mandler, og rør inn i deigen med rosiner. Bruk en spiseskje og sett deigen i klumper utover et stekebrett dekket med bakepapir. La det være litt rom mellom hver for de renner litt utover.
      Tips!

      Du kan bytte ut rosinene med annen tørket frukt eller bær og nøttene med sjokolade om ønskelig.

    4. Stek i ovnen i 10-12 minutter eller til gylne. De skal være litt myke i midten. Avkjøl på rist.
Tips!

Lag gjerne kjeksene på forhånd og oppbevar dem i en lufttett boks.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat