Skip to main content

Brunost-cookies

Enkel
30min

Velsmakende, myke kjeks med brunost. Perfekte med et stort glass melk.

4.0
(145)
Next ImageBrunost-cookies

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dl
brunt sukker
2 stk
egg
2.5 dl
hvetemel
1 dl
havregryn
1 ts
vaniljesukker
1 ts
bakepulver
1.5 dl
mandler
2 dl
rosiner

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 °C. Pisk romtemperert smør og brunt sukker luftig. Tilsett egg, ett av gangen, og bland godt.

  2. Tilsett hvetemel, havregryn, vaniljesukker og bakepulver og rør til en jevn deig.

  3. Skjær brunost i biter og hakk mandler, og rør inn i deigen med rosiner. Bruk en spiseskje og sett deigen i klumper utover et stekebrett dekket med bakepapir. La det være litt rom mellom hver for de renner litt utover.

    Tips

    Du kan bytte ut rosinene med annen tørket frukt eller bær og nøttene med sjokolade om ønskelig.

  4. Stek i ovnen i 10-12 minutter eller til gylne. De skal være litt myke i midten. Avkjøl på rist.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Lag gjerne kjeksene på forhånd og oppbevar dem i en lufttett boks.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter