Supersaftig sjokokake med vaniljesaus

(187)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Her har du oppskriften på en enkel og rask sjokoladekake i langpanne. Med vaniljesaus i røren, blir sjokoladekaken skikkelig saftig, søt og god.

Antall porsjoner

1

Utstyr

Langpanne, ca. 30x40 cm

Ingredienser

700 ghvetemel
5 tsbakepulver
2 tsvaniljesukker
400 gsukker
3 sskakao
1 lPiano Vaniljesaus (1 stor kartong)
200 gTINE Meierismør
100 gmørk sjokolade

Til pynt (valgfritt):

100 gnon stop
50 grevet mørk sjokolade
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Til denne oppskriften trenger du en langpanne på ca. 30x40 cm som du dekker med bakepapir. Sett stekeovnen på 175 °C.
    2. Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker, sukker og bakekakao.
    3. Smelt smøret. Del opp sjokoladen i biter, og smelt over vannbad.
    4. Hell vaniljesausen i det tørre, og tilsett smør og sjokolade.
    5. Ha røren i langpannen, og stek i ca 40 minutter. Pynt gjerne kaken med non stop eller revet sjokolade.

Tips:

Sjokoladekaken kan med fordel bakes dagen før. Den kan også fryses.

 Les kommentarer (23)

Kommentarer

  Legg til kommentar