
Supersaftig sjokokake med vaniljesaus
Enkel•60 min min
Her har du oppskriften på en enkel og rask sjokoladekake i langpanne. Med vaniljesaus i røren, blir sjokoladekaken skikkelig saftig, søt og god.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
700 ghvetemel
-
5 tsbakepulver
-
2 tsvaniljesukker
-
400 gsukker
-
3 sskakao
-
1 lPiano® Vaniljesaus (1 stor kartong)
-
200 g
-
100 gmørk sjokolade
Til pynt (valgfritt):
-
100 gnon stop
-
50 grevet mørk sjokolade
Slik gjør du det
-
1
Til denne oppskriften trenger du en langpanne på ca. 30x40 cm som du dekker med bakepapir. Sett stekeovnen på 175 °C.
-
2
Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker, sukker og bakekakao.
-
3
Smelt smøret. Del opp sjokoladen i biter, og smelt over vannbad.
-
4
Hell vaniljesausen i det tørre, og tilsett smør og sjokolade.
-
5
Ha røren i langpannen, og stek i ca 40 minutter. Pynt gjerne kaken med non stop eller revet sjokolade.