
Supersaftig sjokokake med vaniljesaus
Her har du oppskriften på en enkel og rask sjokoladekake i langpanne. Med vaniljesaus i røren, blir sjokoladekaken skikkelig saftig, søt og god.

Ingredienser
Antall porsjoner
1
Ingredienser
Til pynt (valgfritt):
Fremgangsmåte
- 1
Til denne oppskriften trenger du en langpanne på ca. 30x40 cm som du dekker med bakepapir. Sett stekeovnen på 175 °C.
- 2
Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker, sukker og bakekakao.
- 3
Smelt smøret. Del opp sjokoladen i biter, og smelt over vannbad.
- 4
Hell vaniljesausen i det tørre, og tilsett smør og sjokolade.
- 5
Ha røren i langpannen, og stek i ca 40 minutter. Pynt gjerne kaken med non stop eller revet sjokolade.
Tips
Sjokoladekaken kan med fordel bakes dagen før. Den kan også fryses.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



