Supersaftig sjokokake med vaniljesaus
Her har du oppskriften på en enkel og rask sjokoladekake i langpanne. Med vaniljesaus i røren, blir sjokoladekaken skikkelig saftig, søt og god.
Enkel•1 t•1 personer
Ingredienser
- 700 g hvetemel
- 5 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker
- 400 g sukker
- 3 ss kakao
- 1 l Piano® Vaniljesaus, (1 stor kartong)
- 200 g TINE® Meierismør
- 100 g mørk sjokolade
Til pynt (valgfritt):
- 100 g non stop
- 50 g revet mørk sjokolade
Slik gjør du
1
Til denne oppskriften trenger du en langpanne på ca. 30x40 cm som du dekker med bakepapir. Sett stekeovnen på 175 °C.
2
Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker, sukker og bakekakao.
3
Smelt smøret. Del opp sjokoladen i biter, og smelt over vannbad.
4
Hell vaniljesausen i det tørre, og tilsett smør og sjokolade.
5
Ha røren i langpannen, og stek i ca 40 minutter. Pynt gjerne kaken med non stop eller revet sjokolade.
TipsSjokoladekaken kan med fordel bakes dagen før. Den kan også fryses.