Minipavlova - sommerdrøm
Enkel
1t 40min
Lekre, sprø marengs fylt til randen med fløyelsmyk vaniljekrem og toppet med limemarinerte jordbær.
4.0
(29)

Porsjoner
12
Marengs
6 stk
eggehvite
2 ts
hvitvinseddik
4 dl
sukker
1 ts
potetmel
Pynt
300 g
jordbær
2 ss
melis
1 stk
lime
Slik gjør du
Tips
Pavlovaen kan stekes lengre. Jo lengre den stekes jo sprøere blir den. Når pavlovaen slipper bakepapiret er den ferdig.
Fyll
Tips
I stedet for kremfløte og vaniljekrem, kan du benytte vår ferdige Piano® Pavlovakrem, som kun skal piskes i 5 minutter. NB: Kremen bør være kjøleskapskald før pisking.
Pynt
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Marengsene holder seg lenge om de oppbevares tørt. Har du alltid kremfløte i kjøleskapet eller vaniljekrem tilgjengelig, kan du fort servere en fantastisk dessertkake om uventede gjester dukker opp.




