Pavlova-krans
Middels
2t 40min
Prøv en vakker pavlovavariant. Denne fargerike pavlovakransen er en show-stopper! Fylt med krem og bær blir dette festens midtpunkt.
3.9
(26)

Ingredienser
6 stk
eggehvite
2 ts
hvitvinseddik
4 dl
finkornet sukker
2 ts
potetmel
1 ts
vaniljesukker
⅛ ts
diverse konditorfarge gjerne geléfarger
Slik gjør du
Tips
Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Du får kjøpt et utvalg sprøytetipper som gir forskjellige mønster og former i bakeutstyrsbutikker eller på internett. Det er gøy med variasjon og de kan også brukes til smørkrem og andre glasurer på kaker og muffins.



