Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Pavlova-bowl

Middels
2t 40min

Bring pavlovaen til nye høyder ved å forme den til en rund bolle og fylle den med pisket krem, bjørnebær, fiken og solbærsyltetøy.

4.5
(8)

Ingredienser

6 stk
eggehvite
2 ts
hvitvinseddik
4 dl
finkornet sukker
2 ts
potetmel
1 ts
vaniljesukker

Til servering

125 g
bjørnebær
2 stk
ferske fiken
2 ss
solbærsyltetøy

Slik gjør du

  1. Tips

    Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter. 

  2. Tips

    Du trenger ikke ekstra sukker i kremen da marengsen er så søt i seg selv.

Tips

Bruker du finkornet sukker, får du lettere en helt glatt marengs fordi sukkeret løser seg opp bedre.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter