Pavlova-bowl
Middels
2t 40min
Bring pavlovaen til nye høyder ved å forme den til en rund bolle og fylle den med pisket krem, bjørnebær, fiken og solbærsyltetøy.
4.5
(8)
Ingredienser
6 stk
eggehvite
2 ts
hvitvinseddik
4 dl
finkornet sukker
2 ts
potetmel
1 ts
vaniljesukker
Slik gjør du
Tips
Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
Tips
Du trenger ikke ekstra sukker i kremen da marengsen er så søt i seg selv.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Bruker du finkornet sukker, får du lettere en helt glatt marengs fordi sukkeret løser seg opp bedre.



