Pavlova med Smash®
Middels
2t 40min
Søtt og salt er en klassisk kombinasjon – det skal godt gjøres å spise bare en Smash®! Sammen med herlig karamellsaus, friske blåbær og myk vaniljekrem har du en fulltreffer på festen, for barn i alle aldre.
4.1
(558)
Porsjoner
12
MARENGSBUNN
6 stk
romtempererte eggehvite
2 ts
hvitvinseddik
4 dl
sukker
2 ts
potetmel
1 ts
vaniljesukker
50 g
Smash®
TOPPING
150 g
Smash®
125 g
blåbær
Slik gjør du
Tips
Karamellsausen holder seg fint noen uker i kjøleskap. Bruk den til iskrem, kaker og vafler.
MARENGSBUNN
Tips
For perfekt størrelse: Tegn gjerne opp en sirkel på 26 cm på baksiden av bakepapiret for.Tips
Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
VED SERVERING
Tips
I stedet for kremfløte og vaniljekrem, kan du benytte vår ferdige Piano® Pavlovakrem, som kun skal piskes i 5 minutter. NB: Kremen bør være kjøleskapskald før pisking.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Det er viktig å bruke rent utstyr når du stivpisker marengs. Skyld både bolle og visp godt for fettrester vil hindre eggehvitene i å stivne.






