
Sjokoladekake med bringebær
Oppskrift på en fantastisk god kake med deilig smak av appelsin og bringebær. Absolutt kakebordets midtpunkt. Litt krem eller god is kan serveres til. Oppskriften gir ca 12-14 stykker.

Ingredienser
Antall porsjoner
Sjokoladekake
Pynt
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 175 °C.
- 2
Smelt smøret. Bryt sjokoladen i biter og smelt den under omrøring i smøret.
- 3
Skill eggene. Bland marmelade, sukker og eggeplommer i sjokoladen. Rør inn hvetemel og bakepulver.
- 4
Pisk eggehvitene stive og bland dem forsiktig inn i sjokoladerøren.
- 5
Kle en rund form på ca 24 i diameter med bakepapir. Hell røren i formen og stek kaken i 30 minutter på nederste rille i ovnen. Kjenn med en kakenål om den er ferdig stekt.
Pynt
- 6
Avkjøl og pynt med bær, mynteblader og et melisdryss.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



