Seierskake
Middels
1t 30min
Deilig bløtekake med champagne, krem og sjokolade. Oppskriften er innsendt av Frøken Dahl, og ble valgt ut som en av finalistene i kakekonkurransen til vinter-OL i Sotsji.
4.5
(25)

Porsjoner
1
Kakebunn
200 g
mørk sjokolade
100 g
200 g
brunt sukker
1 dl
varmt vann
2 stk
store egg
1 dl
200 g
hvetemel
5 ss
kakao
Sjokoladekrem
100 g
romtemperert TINE® Meierismør
300 g
siktet melis
1 ½ ss
kakao
1 ½ ts
vaniljesukker
3 ss
champagne eller musserende vin
3 dl
150 g
blåbær
200 g
bringebær
Slik gjør du
Sjokoladekrem
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Når du kan stikke en bakepinne inn i kaken og ta den ut igjen uten at noe henger ved, er kaken ferdig stekt.
Har du lyst til å se flere av Miss Dahls oppskrifter, besøk bloggen http://missdahlsbakedlove.blogspot.no/






