
Rullekake med appelsin og sjokolade
Enkel•45 min min
Sjokolade og appelsin er en herlig smakskombinasjon. I denne oppskriften er fyllet en ferdig vaniljekrem, som er lettvint å bruke og smaker godt. Rullekake er noe av det enkleste du kan lage, så her er det bare å sette i gang.
Ingredienser
Antall porsjoner
Bunn:
-
3 stkegg
-
1 ½ dlsukker
-
2 dlhvetemel
-
2 sskakao
-
1 tsbakepulver
Fyll:
-
5 dl
Sjokoladeglasur med appelsin:
-
2 dlmelis
-
1 sskakao
-
2 sspresset saft av appelsiner
-
4 sssmeltet TINE® Meierismør
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 250 °C.
-
2
Visp eggedosis av egg og sukker. Bland forsiktig inn mel blandet med kakao og bakepulver.
-
3
Hell røren i en langpanne, ca. 30x35 cm, som er kledd med bakepapir.
-
4
Stek kaken midt i ovnen i ca. 5 minutter. Hvelv kaken på et fuktet kjøkkenhåndkle eller matpapir strødd med sukker. La langpannen ligge over kaken mens den avkjøles.
-
5
Fordel vaniljekremen på kakebunnen og rull sammen fra langsiden. La skjøten ligge ned for da holder kaken bedre sammen.
-
6
Bland ingrediensene til glasuren og smør den på kaken.