
Rullekake med appelsin og sjokolade
- Enkel
- 45 min
Sjokolade og appelsin er en herlig smakskombinasjon. I denne oppskriften er fyllet en ferdig vaniljekrem, som er lettvint å bruke og smaker godt. Rullekake er noe av det enkleste du kan lage, så her er det bare å sette i gang.
Slik gjør du det
-
-
Sett stekeovnen på 250 °C.
-
Visp eggedosis av egg og sukker. Bland forsiktig inn mel blandet med kakao og bakepulver.
-
Hell røren i en langpanne, ca. 30x35 cm, som er kledd med bakepapir.
-
Stek kaken midt i ovnen i ca. 5 minutter. Hvelv kaken på et fuktet kjøkkenhåndkle eller matpapir strødd med sukker. La langpannen ligge over kaken mens den avkjøles.
-
Fordel vaniljekremen på kakebunnen og rull sammen fra langsiden. La skjøten ligge ned for da holder kaken bedre sammen.
-
Bland ingrediensene til glasuren og smør den på kaken.
-
Tips
Pynt gjerne med strimlet eller syltet appelsinskall.
Produkter i oppskriften
La deg inspirere


Kommentarer
Ann Karin Buun Kofstad
(0)
Øyvind , stolt kokk og baker,
(0)