
Rullekake med appelsin og sjokolade
Sjokolade og appelsin er en herlig smakskombinasjon. I denne oppskriften er fyllet en ferdig vaniljekrem, som er lettvint å bruke og smaker godt. Rullekake er noe av det enkleste du kan lage, så her er det bare å sette i gang.

Ingredienser
Antall porsjoner
1
Bunn:
Fyll:
Sjokoladeglasur med appelsin:
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 250 °C.
- 2
Visp eggedosis av egg og sukker. Bland forsiktig inn mel blandet med kakao og bakepulver.
- 3
Hell røren i en langpanne, ca. 30x35 cm, som er kledd med bakepapir.
- 4
Stek kaken midt i ovnen i ca. 5 minutter. Hvelv kaken på et fuktet kjøkkenhåndkle eller matpapir strødd med sukker. La langpannen ligge over kaken mens den avkjøles.
- 5
Fordel vaniljekremen på kakebunnen og rull sammen fra langsiden. La skjøten ligge ned for da holder kaken bedre sammen.
- 6
Bland ingrediensene til glasuren og smør den på kaken.
Tips
Pynt gjerne med strimlet eller syltet appelsinskall.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



