Glutenfri sjokoladekake i langpanne
Enkel
40min
En langpannekake er perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er skoleavslutning, dugnad eller foreldremøte. Denne oppskriften er et godt alternativ til de som må spise glutenfritt, men alle vil like denne kaken. Den blir ikke så høy, men den er fantastisk god. En kake du garantert vil bake igjen!
4.0
(184)

Porsjoner
1
90 g
lyst glutenfritt mel
90 g
glutenfri kakemiks
300 g
sukker
¼ ts
salt
220 g
3 ss
kakao
2.5 dl
vann
1 dl
2 stk
egg
1 ts
natron
1 ts
vaniljesukker
1 ss
TINE® Meierismør til langpannen
Glasur
100 g
pistasjnøtter
100 g
4 ss
kakao
6 ss
TINE® Kremfløte eller melk
1 ts
vaniljesukker
330 g
melis
Slik gjør du
Til glasuren
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
#1: Hvis du ikke tåler eller er så glad i nøtter, kan du pynte kaken med noe annet, for eksempel kokos, non-stop, smarties, seigmenn, geletopper eller kakestrøssel.
#2: Kaken kan fryses.





