Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Pavlova med lakris

Middels
2t 40min

En pavlova for lakriselskere med søt og syrlig bjørnebærsirup og fløyelsmyk vaniljekrem.

3.9
(33)
Pavlova med lakris

porsjoner

12

6 stk
romtempererte eggehvite
2 ts
hvitvinseddik
4 dl
sukker
2 ts
potetmel
1 ts
vaniljesukker
1 ts
lakrispulver

Fyll

2 ss
sukker
1 ts
sitronsaft

Bjørnebærsirup

300 g
frosne bjørnebær
2 dl
sukker
2 ss
lakrispulver
1 ss
sitronsaft
125 g
friske bjørnebær
125 g
friske blåbær

Slik gjør du

MARENGSBUNN

  1. Tips

    Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter. 

VED SERVERING

  1. Tips

    I stedet for kremfløte og vaniljekrem, kan du benytte vår ferdige Piano® Pavlovakrem, som kun skal piskes i 5 minutter. NB: Kremen bør være kjøleskapskald før pisking.

Tips

Det er viktig å bruke rent utstyr når du stivpisker marengs. Fettrester vil hindre eggehvitene i å stivne, så husk å skylle både bolle og visp godt.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter