Pavlova med lakris
Middels
2t 40min
En pavlova for lakriselskere med søt og syrlig bjørnebærsirup og fløyelsmyk vaniljekrem.
3.9
(33)

Porsjoner
12
6 stk
romtempererte eggehvite
2 ts
hvitvinseddik
4 dl
sukker
2 ts
potetmel
1 ts
vaniljesukker
1 ts
lakrispulver
BJØRNEBÆRSIRUP
300 g
frosne bjørnebær
2 dl
sukker
2 ss
lakrispulver
1 ss
sitronsaft
125 g
friske bjørnebær
125 g
friske blåbær
Slik gjør du
MARENGSBUNN
Tips
Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
VED SERVERING
Tips
I stedet for kremfløte og vaniljekrem, kan du benytte vår ferdige Piano® Pavlovakrem, som kun skal piskes i 5 minutter. NB: Kremen bør være kjøleskapskald før pisking.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Det er viktig å bruke rent utstyr når du stivpisker marengs. Fettrester vil hindre eggehvitene i å stivne, så husk å skylle både bolle og visp godt.




