Dette er en enkel festkake å servere til mange. Pavlova-bunnen kan du lage i forveien, og så er det bare å lesse på med deilig vaniljekrem, stivpisket lime-krem, frukt og bær.
Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
Tips
Er det vanskelig å løsne den store pavlovaen, kan du bare servere den rett fra langpannen. Smaken er så god at ingen vil bry seg om det.
VED SERVERING
Tips
I stedet for kremfløte og vaniljekrem, kan du benytte vår ferdige Piano® Pavlovakrem, som kun skal piskes i 5 minutter. NB: Kremen bør være kjøleskapskald før pisking.
Tips
Pynt pavlovaen med bær og frukt du liker eller har tilgjengelig. Her er det ingenting som er feil. Den søte bunnen går godt med alle type friske smaker.
Pavlova i langpanne med frukt og bær
Middels
2t 40min
Dette er en enkel festkake å servere til mange. Pavlova-bunnen kan du lage i forveien, og så er det bare å lesse på med deilig vaniljekrem, stivpisket lime-krem, frukt og bær.
Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
Tips
Er det vanskelig å løsne den store pavlovaen, kan du bare servere den rett fra langpannen. Smaken er så god at ingen vil bry seg om det.
VED SERVERING
Tips
I stedet for kremfløte og vaniljekrem, kan du benytte vår ferdige Piano® Pavlovakrem, som kun skal piskes i 5 minutter. NB: Kremen bør være kjøleskapskald før pisking.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Pynt pavlovaen med bær og frukt du liker eller har tilgjengelig. Her er det ingenting som er feil. Den søte bunnen går godt med alle type friske smaker.