
Par i hjerter
Enkel•20 min min
Oppskrift på en søt og ekte kjærlighetserklæring i form av et vakkert sukkerbunn-hjerte fylt med herlig Piano vaniljekrem! En romantisk avslutning på en middag for to. Husk at det er lov å feire kjærligheten også andre dager enn på Valentine's 14. februar...
Ingredienser
Antall porsjoner
Kakebunn
-
1 stkferdig sukkerbrødbunn
Til dynking
-
1 dlSunniva® Original Appelsinjuice eller TineMelk til dynking
Vaniljefyll
-
½ l
Til pynting
-
½ lPiano® Rød Gelé eller Bringebærgelé
-
3 dlvispet TINE® Kremfløte til pynt
-
2 sssukker
Tilbehør
-
2 dlfriske bær gjerne jordbær, bringebær eller blåbær
Slik gjør du det
-
1
Bruk gjerne en sukkerbrødbunn som er delt i tre lag. Trykk ut hjerter av sukkerbrødet med hjerteformede pepperkakeformer, eventuelt kan du skjære ut med en skarp kniv. Velg størrelse etter eget ønske.
-
2
Dynk hvert hjerte ved å fordele 1 ss juice eller melk over hvert lag. Smør 1 - 2 ss Piano Vaniljekrem. Legg på et nytt hjerte, dynk med litt mer væske, smør på et nytt lag med vaniljekrem og legg et hjerte oppå. Dynk også dette litt.
Gelehjerte
-
3
Ta geléen ut av pakken og skjær den i lag på ca. 1 cm. Trykk ut hjerter i samme størrelse som kaken og legg det på toppen av hver kake
Kant av krem
-
4
Visp kremfløten og sukker til du får en luftig krem. Bruk en sprøytepose og pynt rundt kanten av hjertekakene med vispet kremfløte. Noen friske bær smaker godt til.