Par i hjerter

Par i hjerter

0
16
Enkel20 min
Oppskrift på en søt og ekte kjærlighetserklæring i form av et vakkert sukkerbunn-hjerte fylt med herlig Piano vaniljekrem! En romantisk avslutning på en middag for to. Husk at det er lov å feire kjærligheten også andre dager enn på Valentine's 14. februar...

Ingredienser

Antall porsjoner

Kakebunn

 • 1 stk
  ferdig sukkerbrødbunn

Til dynking

Vaniljefyll

Til pynting

Tilbehør

 • 2 dl
  friske bær gjerne jordbær, bringebær eller blåbær

Slik gjør du det

 1. 1

  Bruk gjerne en sukkerbrødbunn som er delt i tre lag. Trykk ut hjerter av sukkerbrødet med hjerteformede pepperkakeformer, eventuelt kan du skjære ut med en skarp kniv. Velg størrelse etter eget ønske.

 2. 2

  Dynk hvert hjerte ved å fordele 1 ss juice eller melk over hvert lag. Smør 1 - 2 ss Piano Vaniljekrem. Legg på et nytt hjerte, dynk med litt mer væske, smør på et nytt lag med vaniljekrem og legg et hjerte oppå. Dynk også dette litt.

Gelehjerte

 1. 3

  Ta geléen ut av pakken og skjær den i lag på ca. 1 cm. Trykk ut hjerter i samme størrelse som kaken og legg det på toppen av hver kake

Kant av krem

 1. 4

  Visp kremfløten og sukker til du får en luftig krem. Bruk en sprøytepose og pynt rundt kanten av hjertekakene med vispet kremfløte. Noen friske bær smaker godt til.

Tips

Ferdige sukkerbrød (sukkerbunn) kan du kjøpe i matbutikken eller du kan lage det selv. Her finner du oppskrift og fremgangsmåte.

Del denne oppskriften: