Mors yndlingsbrownies
Enkel•45 min min
Brownies er noe få av oss klarer å motstå. Her er en enkel oppskrift på en herlig variant av denne tunge, amerikanske sjokoladeklassikeren, som er ørlite rå i midten. Brownies serverer du gjerne sammen med vaniljeis eller fluffy krem. Fantastisk godt!
Ingredienser
Antall porsjoner
Brownies
-
150 g
-
200 gmørk sjokolade
-
3 stkegg
-
3 dlsukker
-
3 dlhvetemel
-
1 tsbakepulver
-
100 ggrovhakkede valnøtter
Tilbehør
-
3 dlTINE® Kremfløte , pisket
-
2 dlfriske bringebær eller jordbær
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 175 °C.
-
2
Smelt smør i en kjele, trekk av platen og tilsett sjokoladebiter. Rør til sjokoladen er oppløst.
-
3
Visp egg og sukker til eggedosis, sikt i hvetemel og bakepulver. Rør til sist inn sjokolade- og smørblandingen og hakkede nøtter.
-
4
Ha bakepapir i formen og hell i røren. Stek brownies midt i ovnen i ca. 30 minutter.
-
5
Skjær brownies i firkanter når den er avkjølt. Dryss melis over og server med pisket kremfløte og friske bær til.
Tips
Husk at brownies skal være litt ” klissete” i midten.