Mors yndlingsbrownies

Mors yndlingsbrownies

21
  • Enkel
  • 45 min
Brownies er noe få av oss klarer å motstå. Her er en enkel oppskrift på en herlig variant av denne tunge, amerikanske sjokoladeklassikeren, som er ørlite rå i midten. Brownies serverer du gjerne sammen med vaniljeis eller fluffy krem. Fantastisk godt!

Ingredienser

Utstyr

Langpanne, 25x30 cm

Brownies

150 g TINE Meierismør
200 g mørk sjokolade
3 stk egg
3 dl sukker
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
100 g grovhakkede valnøtter

Tilbehør

3 dl TINE Kremfløte , pisket
2 dl friske bringebær eller jordbær

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 175 °C.
    2. Smelt smør i en kjele, trekk av platen og tilsett sjokoladebiter. Rør til sjokoladen er oppløst.
    3. Visp egg og sukker til eggedosis, sikt i hvetemel og bakepulver. Rør til sist inn sjokolade- og smørblandingen og hakkede nøtter.
    4. Ha bakepapir i formen og hell i røren. Stek brownies midt i ovnen i ca. 30 minutter.
    5. Skjær brownies i firkanter når den er avkjølt. Dryss melis over og server med pisket kremfløte og friske bær til.
      Tips

      Husk at brownies skal være litt ” klissete” i midten.

Tips

Litt ekstra glad i nøtter? Hakk gjerne 100 g valnøtter og ha i brownies-røren. Det smaker kjempegodt!

Kommentarer

  • Coolhans

    6 måneder siden
    Ser gått ut

     (1)


Det er mye kjærlighet i god mat