
Mors yndlingsbrownies
Brownies er noe få av oss klarer å motstå. Her er en enkel oppskrift på en herlig variant av denne tunge, amerikanske sjokoladeklassikeren, som er ørlite rå i midten. Brownies serverer du gjerne sammen med vaniljeis eller fluffy krem. Fantastisk godt!

Ingredienser
Antall porsjoner
Brownies
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 175 °C.
- 2
Smelt smør i en kjele, trekk av platen og tilsett sjokoladebiter. Rør til sjokoladen er oppløst.
- 3
Visp egg og sukker til eggedosis, sikt i hvetemel og bakepulver. Rør til sist inn sjokolade- og smørblandingen og hakkede nøtter.
- 4
Ha bakepapir i formen og hell i røren. Stek brownies midt i ovnen i ca. 30 minutter.
- 5
Skjær brownies i firkanter når den er avkjølt. Dryss melis over og server med pisket kremfløte og friske bær til.
Tips
Husk at brownies skal være litt ” klissete” i midten.
Tips
Litt ekstra glad i nøtter? Hakk gjerne 100 g valnøtter og ha i brownies-røren. Det smaker kjempegodt!