Håndkle og blad
Sjokoladekake med kesam
(139139)

Sjokoladekake med Kesam®

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Kesam er et godt valg når du ønsker å bake en sjokoladekake med mindre fett - uten at det går utover den gode smaken. Prøv denne saftige sjokoladekaken, som rett og slett smaker kjempegodt!

Håndkle

Ingredienser

Antall stykker

1

Utstyr

Rund form, ca 24 cm.
3 stkegg
2 dlsukker
1 dlhvetemel
½ tsbakepulver
½ dlkakao
2 tsvaniljesukker
¼ tssalt
300 gKesam® Original
1 stkappelsin, revet skall
50 gvalnøtter
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Bland mel med bakepulver, kakao, vaniljesukker og salt. Vend dette forsiktig i eggedosisen.
    3. Rør inn kesam, revet appelsinskall og hakkede nøtter.
      Blått hjerte
      Tips!

      Du kan fint erstatte Kesam Original med den magrere varianten. Appelsinskallet kan du bytte ut med limeskall, dersom du liker det bedre.

    4. Hell røren i en smurt form og stek kaken midt i ovnen i ca 35 minutter.
    5. Avkjøl kaken og dryss gjerne over litt melis rett før servering.
Blått hjerte
Tips!

Når du baker bør du alltid sørge for at alle ingrediensene holder omtrent samme temperatur. Da vil du få det beste resultatet.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat