Skip to main content

Sjokoladekake med Kesam®

Enkel
50min

Kesam er et godt valg når du ønsker å bake en sjokoladekake med mindre fett - uten at det går utover den gode smaken. Prøv denne saftige sjokoladekaken, som rett og slett smaker kjempegodt!

3.3
(196)
Next ImageSjokoladekake med Kesam®

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Ingredienser

3 stk
egg
2 dl
sukker
1 dl
hvetemel
0.5 ts
bakepulver
0.5 dl
kakao
2 ts
vaniljesukker
0.25 ts
salt
1 stk
appelsin, revet skall
50 g
valnøtter

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Bland mel med bakepulver, kakao, vaniljesukker og salt. Vend dette forsiktig i eggedosisen.

  3. Rør inn kesam, revet appelsinskall og hakkede nøtter.

    Tips

    Du kan fint erstatte Kesam Original med den magrere varianten. Appelsinskallet kan du bytte ut med limeskall, dersom du liker det bedre.

  4. Hell røren i en smurt form (Rund form, ca. 24 cm.) og stek kaken midt i ovnen i ca. 35 minutter.

  5. Avkjøl kaken og dryss gjerne over litt melis rett før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Når du baker bør du alltid sørge for at alle ingrediensene holder omtrent samme temperatur. Da vil du få det beste resultatet.

Hev smaken med våre produkter