Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Minipavlova

Middels
1t 40min

Små pavlovakaker med pasjonsfrukt er en drøm av en kake med marengsbunn og vaniljekrem. Oppskriften gir 6-10 småkaker.

3.9
(384)
Minipavlova

stykker

8

Marengs:

6 stk
eggehvite
2 ts
hvitvinseddik
4 dl
sukker
1 ts
potetmel
1 ts
vaniljesukker

Topping

4 stk
pasjonsfruktpulp
150 g
bringebær
100 g
jordbær
50 g
pistasjnøtter, usaltet

Slik gjør du

Marengs:

  1. Tips

    Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter. 

Fyll

  1. Tips

    I stedet for kremfløte og vaniljekrem, kan du benytte vår ferdige Piano® Pavlovakrem, som kun skal piskes i 5 minutter. NB: Kremen bør være kjøleskapskald før pisking.

Rett før servering

Tips

Du kan også lage store kaker. Denne oppskriften holder til to større Pavlova-kaker. Tegn da opp to sirkler på ca. 22 cm på bakepapiret i stedet for mange små. Stek i ovnen på samme måte som minipavlovaene. Kaken skal være stiv utenpå og myk inni.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter