Minibløtkaker

(13)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Bløtkake hører til alle de store festdagene. Som variasjon til den tradisjonelle bløtkaken, kan du prøve denne oppskriften på minibløtkaker. De kan pyntes på hver sin måte, og vil friske opp ethvert kakebord.

Antall porsjoner

1

Ingredienser

1 stkferdig sukkerbrød eller hjemmebakt (se tipsfelt for oppskrift)
½ dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett til dynking

Fyll

3 dlTINE Kremfløte
1 pakkePiano Vaniljekrem
500 gfriske bær, for eksempel bringebær, blåbær og jordbær
50 gmørk sjokolade
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

Tips:

Bløtkakene kan gjerne fylles dagen før de skal serveres, og pyntes ferdig rett før servering. Da blir de saftigst.

Kommentarer

  Legg til kommentar