Minibløtkaker

Minibløtkaker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Bløtkake hører til alle de store festdagene. Som variasjon til den tradisjonelle bløtkaken, kan du prøve denne oppskriften på minibløtkaker. De kan pyntes på hver sin måte, og vil friske opp ethvert kakebord.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk ferdig sukkerbrød eller hjemmebakt (se tipsfelt for oppskrift)
½ dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett til dynking

Fyll

3 dl TINE Kremfløte
1 pakke Piano® Original Vaniljekrem
500 g friske bær , for eksempel bringebær, blåbær og jordbær
50 g mørk sjokolade

Slik gjør du det

    1. Del sukkerbrødet i to, og dynk hver bunn med melk. Stikk ut små kakebunner med et glass.
    2. Pisk kremfløten. Fyll kakene med vaniljekrem, krem og bær.
    3. Hakk sjokoladen. Pynt kakene med krem, friske bær og sjokolade.
Tips!

Bløtkakene kan gjerne fylles dagen før de skal serveres, og pyntes ferdig rett før servering. Da blir de saftigst.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat