Skip to main content

Kvikklunsjkake i langpanne

Enkel
45min

Luftig og god sjokoladekake i langpanne. Perfekt å ha med i tursekken eller å servere i barnebursdager. Smør tykt på med herlig glasur og pynt kaken med det du måtte ønske.

3.7
(237)
Next ImageKvikklunsjkake i langpanne

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
egg
5 dl
sukker
300 g
9 dl
hvetemel
2 ts
bakepulver
4 ss
kakao
1 stk
appelsin revet skall av

Glasur

3.5 dl
melis
4 ss
4 ss
sterk kaffe
1 ts
vaniljesukker
1.5 ss
kakao (kan sløyfes)

Kakepynt

1 dl
kokosmasse
2 ss
revet appelsinskall

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180º og finn fram en stor langpanne (30 x 40 cm)

  2. Smelt smøret.

  3. For å lage sjokoladekake i langpanne, starter du med å piske eggedosis av egg og sukker. Tilsett så de andre ingrediensene og bland godt.

  4. Hell kakerøren i den bakepapikledde langpannen og stek kaken på nederste rille i ovnen i 30–40 minutter.

  5. Avkjøl kaken på rist.

Glasur og pynt:

  1. Bland sammen ingrediensene til glasuren og fordel den over kaken mens den fortsatt er varm. Dryss på f eks kokos og revet appelsinskall til slutt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

#1: For aller best resultat sørg for eggene holder romtemperatur.

#2: Forslag til pynt: Biter av Kvikk Lunsj-sjokolade, non-stop, Smarties, melisdryss, kokos, seigmenn, geletopper, jordbær, blåbær, Smash, revet hvit sjokolade - ja, her er det bare fantasien som setter stopper!

 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter