
Kvikklunsjkake i langpanne
Luftig og god sjokoladekake i langpanne. Perfekt å ha med i tursekken eller å servere i barnebursdager. Smør tykt på med herlig glasur og pynt kaken med det du måtte ønske.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Glasur
Kakepynt
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 180º og finn fram en stor langpanne (30 x 40 cm)
- 2
Smelt smøret.
- 3
For å lage sjokoladekake i langpanne, starter du med å piske eggedosis av egg og sukker. Tilsett så de andre ingrediensene og bland godt.
- 4
Hell kakerøren i den bakepapikledde langpannen og stek kaken på nederste rille i ovnen i 30–40 minutter.
- 5
Avkjøl kaken på rist.
Glasur og pynt:
- 6
Bland sammen ingrediensene til glasuren og fordel den over kaken mens den fortsatt er varm. Dryss på f eks kokos og revet appelsinskall til slutt.
Tips
#1: For aller best resultat sørg for eggene holder romtemperatur.
#2: Forslag til pynt: Biter av Kvikk Lunsj-sjokolade, non-stop, Smarties, melisdryss, kokos, seigmenn, geletopper, jordbær, blåbær, Smash, revet hvit sjokolade - ja, her er det bare fantasien som setter stopper!
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



