Kvikklunsjkake i langpanne

Kvikklunsjkake i langpanne

18
140
Enkel45 min
Luftig og god sjokoladekake i langpanne. Perfekt å ha med i tursekken eller å servere i barnebursdager. Smør tykt på med herlig glasur og pynt kaken med det du måtte ønske.

Ingredienser

Antall porsjoner

Glasur

  • 3 ½ dl
    melis
  • 4 ss
  • 4 ss
    sterk kaffe
  • 1 ts
    vaniljesukker
  • 1 ½ ss
    kakao (kan sløyfes)

Kakepynt

  • 1 dl
    kokosmasse
  • 2 ss
    revet appelsinskall

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 180º og finn fram en stor langpanne (30 x 40 cm)

  2. 2

    Smelt smøret.

  3. 3

    For å lage sjokoladekake i langpanne, starter du med å piske eggedosis av egg og sukker. Tilsett så de andre ingrediensene og bland godt.

  4. 4

    Hell kakerøren i den bakepapikledde langpannen og stek kaken på nederste rille i ovnen i 30–40 minutter.

  5. 5

    Avkjøl kaken på rist.

Glasur og pynt:

  1. 6

    Bland sammen ingrediensene til glasuren og fordel den over kaken mens den fortsatt er varm. Dryss på f eks kokos og revet appelsinskall til slutt.

Tips

#1: For aller best resultat sørg for eggene holder romtemperatur.#2: Forslag til pynt: Biter av Kvikk Lunsj-sjokolade, non-stop, Smarties, melisdryss, kokos, seigmenn, geletopper, jordbær, blåbær, Smash, revet hvit sjokolade - ja, her er det bare fantasien som setter stopper! 

Del denne oppskriften: