Knasende kruskakake
Her er oppskrift på en glutenfri bløtkake helt uten mel. Kruskakake er deilig å tygge på og smaker supergodt med vaniljekesam og de friske bærene. Fin å servere til 17. mai, bursdager eller andre festlige anledninger.

Porsjoner
8
Kakebunn
Kakepynt
Slik gjør du
- 1
Legg plastfolie i bunnen på en paiform.
- 2
Miks alle ingrediensene til kakebunnen sammen i en food prosessor. Trykk kakebunnen ut i paiformen og sett i fryseren, ca 1 time.
- 3
Pisk fløten til stiv krem og bland med vaniljekesam.
- 4
Fordel kremen over den kalde kakebunnen og pynt med bær og sitronmelisse.
Tips
Friske bær og frukt som du skal pynte kaker med, kan du dyppe i eller pensle med gelè og la stivne før du pynter kaken. Pynten vil få en glansfull overflate og det ser veldig proft ut.





