Knasende kruskakake

Knasende kruskakake

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 75 min
Her er oppskrift på en glutenfri bløtkake helt uten mel. Kruskakake er deilig å tygge på og smaker supergodt med vaniljekesam og de friske bærene. Fin å servere til 17. mai, bursdager eller andre festlige anledninger.

Ingredienser

Antall porsjoner

Kakebunn

3 dl mandler
1 dl ristede solsikkekjerner
½ dl gresskarkjerner
1 dl lyse rosiner
200 g tørkede aprikoser
1 ss vann

Kakepynt

1 dl TINE Kremfløte
1 dl Kesam® Vanilje
400 g friske bær (f.eks. blåbær, jordbær, bringebær)

Slik gjør du det

    1. Legg plastfolie i bunnen på en paiform.
    2. Miks alle ingrediensene til kakebunnen sammen i en food prosessor. Trykk kakebunnen ut i paiformen og sett i fryseren, ca 1 time.
    3. Pisk fløten til stiv krem og bland med vaniljekesam.
    4. Fordel kremen over den kalde kakebunnen og pynt med bær og sitronmelisse.
Tips!

Friske bær og frukt som du skal pynte kaker med, kan du dyppe i eller pensle med gelè og la stivne før du pynter kaken. Pynten vil få en glansfull overflate og det ser veldig proft ut.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Viktoria

    5 år siden
    Utrolig god kake med gelé topping! Hele familien elsker den, frisk og god kake:)

    Kommenter  (1)


  • Margarita

    7 år siden
    Lett å lage. Veldig sunn og allikavel kjempe god!:)

    Kommenter  (2)


Det er mye kjærlighet i god mat