
Knasende kruskakake
Her er oppskrift på en glutenfri bløtkake helt uten mel. Kruskakake er deilig å tygge på og smaker supergodt med vaniljekesam og de friske bærene. Fin å servere til 17. mai, bursdager eller andre festlige anledninger.

Ingredienser
Porsjoner
8
Kakebunn
Slik gjør du
- 1
Legg plastfolie i bunnen på en paiform.
- 2
Miks alle ingrediensene til kakebunnen sammen i en food prosessor. Trykk kakebunnen ut i paiformen og sett i fryseren, ca 1 time.
- 3
Pisk fløten til stiv krem og bland med vaniljekesam.
- 4
Fordel kremen over den kalde kakebunnen og pynt med bær og sitronmelisse.
Tips
Friske bær og frukt som du skal pynte kaker med, kan du dyppe i eller pensle med gelè og la stivne før du pynter kaken. Pynten vil få en glansfull overflate og det ser veldig proft ut.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



