Kirsebærfavoritter
Langpannesjokoladekake er populært, spesielt fordi den gir kake til mange. Sjokolade og kirsebær er en ekstra god kombinasjon som lett kan bli en favoritt! Kaken egner seg godt for frysing.

Porsjoner
1
Slik gjør du
- 1Sett stekeovnen på 200 ºC. Du trenger en langpanne som måler 25 x 35 cm. Det blir ca. 30 kakebiter. 
- 2Ta steinene ut av kirsebærene og skjær dem i biter. Smelt smør og avkjøl. Pisk egg og sukker luftig. 
- 3Bland hvetemel, kakao, vaniljesukker og bakepulver. Rør dette i eggblandingen vekselvis med melk og smør. Bland inn kirsebærene. 
- 4Hell røren i en bakepapirkledd langpanne. Stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl kaken. 
- 5Rør ingrediensene til glasuren til en smidig krem. Smør den på kaken og la den stivne. 
- 6Skjær kaken i biter. Pisk kremen. Sprøyt eller legg krem på hver kakebit og pynt med et kirsebær på hver kake. 






