Drømmerullekake
Enkel
45min
Dette er en lettbakt og god kake, som i tillegg er glutenfri. Rullekaken fylles med en deilig smørkrem med smak av sirup og Daim-kuler. For å få en vellykket rullekake er det viktig at egg og sukker piskes godt til en tykk eggedosis.
3.9
(164)

Porsjoner
1
Bunn:
3 stk
egg
1.5 dl
sukker
1.75 dl
potetmel
2 ss
kakao
1 ts
bakepulver
Fyll:
150 g
mykt TINE® Meierismør
1.5 dl
melis
1 stk
eggeplomme
2 ss
sirup
2 ts
vaniljesukker
1 dl
Daim-kuler
Slik gjør du
Fyll:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Fjern bakepapiret fra rullekakebunnen straks den tas ut av ovnen. Hvis papiret ikke løsner, kan du pensle litt kaldt vann på papiret og dra det forsiktig av.




