
Brownies med kremost
Smakfull, marmorert og seig brownies med herlig sitrontopping laget med kremost og kesam.

Ingredienser
Antall porsjoner
35
Fyll
Fremgangsmåte
- 1
Til denne oppskriften trenger du en liten langpanne på 20x30 cm som du dekker med bakepapir. Sett stekeovnen på 180 °C.
- 2
Smelt smør i en kjele. Ta kjelen av platen, og rør i kakao og sukker. Pisk sammen egg, rør i mel og bland godt. Hell røren i langpannen.
- 3
Pisk kremost og kesam sammen med melis og egg. Riv sitronskall. Bruk gjerne litt mer sitronskall enn angitt. Smak deg frem.
- 4
Fordel blandingen over røren i formen, litt her og der. Rør om lett med en skje.
- 5
Stek kaken midt i ovnen i 35-40 minutter. Avkjøl på rist og skjær i små ruter (ca. 35 stk).
Tips
#1: Kaken kan fryses.
#2: Litt friske bær smaker godt til kaken.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



