Brownies med kremost
Smakfull, marmorert og seig brownies med herlig sitrontopping laget med kremost og kesam.
Enkel•1 t•35 personer
Ingredienser
- 175 g TINE® Meierismør
- 0.5 dl kakao
- 3 dl sukker
- 2 stykk egg
- 2.5 dl hvetemel
Fyll
- 125 g TINE® Kremgo® Naturell
- 125 g Kesam® Naturell Laktosefri
- 3 ss melis
- 1 stykk egg
- 0.5 stykk sitron, (revet sitronskall)
Slik gjør du
1
Til denne oppskriften trenger du en liten langpanne på 20x30 cm som du dekker med bakepapir. Sett stekeovnen på 180 °C.
2
Smelt smør i en kjele. Ta kjelen av platen, og rør i kakao og sukker. Pisk sammen egg, rør i mel og bland godt. Hell røren i langpannen.
3
Pisk kremost og kesam sammen med melis og egg. Riv sitronskall. Bruk gjerne litt mer sitronskall enn angitt. Smak deg frem.
4
Fordel blandingen over røren i formen, litt her og der. Rør om lett med en skje.
5
Stek kaken midt i ovnen i 35-40 minutter. Avkjøl på rist og skjær i små ruter (ca. 35 stk).
Tips#1: Kaken kan fryses.#2: Litt friske bær smaker godt til kaken.