Brownies med kremost

Brownies med kremost

4
30
Enkel60 min
Smakfull, marmorert og seig brownies med herlig sitrontopping laget med kremost og kesam.

Ingredienser

Antall porsjoner

Fyll

Slik gjør du det

  1. 1

    Til denne oppskriften trenger du en liten langpanne på 20x30 cm som du dekker med bakepapir. Sett stekeovnen på 180 °C.

  2. 2

    Smelt smør i en kjele. Ta kjelen av platen, og rør i kakao og sukker. Pisk sammen egg, rør i mel og bland godt. Hell røren i langpannen.

  3. 3

    Pisk kremost og kesam sammen med melis og egg. Riv sitronskall. Bruk gjerne litt mer sitronskall enn angitt. Smak deg frem.

  4. 4

    Fordel blandingen over røren i formen, litt her og der. Rør om lett med en skje.

  5. 5

    Stek kaken midt i ovnen i 35-40 minutter. Avkjøl på rist og skjær i små ruter (ca. 35 stk).

Tips

#1: Kaken kan fryses.#2: Litt friske bær smaker godt til kaken.

Del denne oppskriften: