Brownies med kremost
Enkel•60 min min
Smakfull, marmorert og seig brownies med herlig sitrontopping laget med kremost og kesam.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
175 g
-
½ dlkakao
-
3 dlsukker
-
2 stkegg
-
2 ½ dlhvetemel
Fyll
-
125 g
-
125 g
-
3 ssmelis
-
1 stkegg
-
½ stksitron (revet sitronskall)
Slik gjør du det
-
1
Til denne oppskriften trenger du en liten langpanne på 20x30 cm som du dekker med bakepapir. Sett stekeovnen på 180 °C.
-
2
Smelt smør i en kjele. Ta kjelen av platen, og rør i kakao og sukker. Pisk sammen egg, rør i mel og bland godt. Hell røren i langpannen.
-
3
Pisk kremost og kesam sammen med melis og egg. Riv sitronskall. Bruk gjerne litt mer sitronskall enn angitt. Smak deg frem.
-
4
Fordel blandingen over røren i formen, litt her og der. Rør om lett med en skje.
-
5
Stek kaken midt i ovnen i 35-40 minutter. Avkjøl på rist og skjær i små ruter (ca. 35 stk).