Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Brownies med kremost

Enkel
1t

Smakfull, marmorert og seig brownies med herlig sitrontopping laget med kremost og kesam.

3.9
(42)
Next ImageBrownies med kremost

Ingredienser

Antall porsjoner

35

Ingredienser

0.5 dl
kakao
3 dl
sukker
2 stk
egg
2.5 dl
hvetemel

Fyll

3 ss
melis
1 stk
egg
0.5 stk
sitron (revet sitronskall)

Fremgangsmåte

  1. Til denne oppskriften trenger du en liten langpanne på 20x30 cm som du dekker med bakepapir. Sett stekeovnen på 180 °C.

  2. Smelt smør i en kjele. Ta kjelen av platen, og rør i kakao og sukker. Pisk sammen egg, rør i mel og bland godt. Hell røren i langpannen.

  3. Pisk kremost og kesam sammen med melis og egg. Riv sitronskall. Bruk gjerne litt mer sitronskall enn angitt. Smak deg frem.

  4. Fordel blandingen over røren i formen, litt her og der. Rør om lett med en skje.

  5. Stek kaken midt i ovnen i 35-40 minutter. Avkjøl på rist og skjær i små ruter (ca. 35 stk).

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

#1: Kaken kan fryses.

#2: Litt friske bær smaker godt til kaken.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter