Brownies med kremost

(28)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smakfull, marmorert og seig brownies med herlig sitrontopping laget med kremost og kesam.

Antall porsjoner

35

Ingredienser

175 gTINE Meierismør
½ dlkakao
3 dlsukker
2 stkegg
2 ½ dlhvetemel

Fyll

125 gTINE Kremgo’® Naturell
125 gKesam® Original
3 ssmelis
1 stkegg
½ stksitron (revet sitronskall)
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Til denne oppskriften trenger du en liten langpanne på 20x30 cm som du dekker med bakepapir. Sett stekeovnen på 180 °C.
    2. Smelt smør i en kjele. Ta kjelen av platen, og rør i kakao og sukker. Pisk sammen egg, rør i mel og bland godt. Hell røren i langpannen.
    3. Pisk kremost og kesam sammen med melis og egg. Riv sitronskall. Bruk gjerne litt mer sitronskall enn angitt. Smak deg frem.
    4. Fordel blandingen over røren i formen, litt her og der. Rør om lett med en skje.
    5. Stek kaken midt i ovnen i 35-40 minutter. Avkjøl på rist og skjær i små ruter (ca. 35 stk).

Tips:

#1: Kaken kan fryses.

#2: Litt friske bær smaker godt til kaken.

 Les kommentarer (4)

Kommentarer

  Legg til kommentar