Brownies med kremost

Brownies med kremost

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 60 min
Smakfull, marmorert og seig brownies med herlig sitrontopping laget med kremost og kesam.

Ingredienser

Antall porsjoner

175 g TINE Meierismør
½ dl kakao
3 dl sukker
2 stk egg
2 ½ dl hvetemel

Fyll

125 g TINE Kremgo’® Naturell
125 g Kesam® Original
3 ss melis
1 stk egg
½ stk sitron (revet sitronskall)

Slik gjør du det

    1. Til denne oppskriften trenger du en liten langpanne på 20x30 cm som du dekker med bakepapir. Sett stekeovnen på 180 °C.
    2. Smelt smør i en kjele. Ta kjelen av platen, og rør i kakao og sukker. Pisk sammen egg, rør i mel og bland godt. Hell røren i langpannen.
    3. Pisk kremost og kesam sammen med melis og egg. Riv sitronskall. Bruk gjerne litt mer sitronskall enn angitt. Smak deg frem.
    4. Fordel blandingen over røren i formen, litt her og der. Rør om lett med en skje.
    5. Stek kaken midt i ovnen i 35-40 minutter. Avkjøl på rist og skjær i små ruter (ca. 35 stk).
Tips!

#1: Kaken kan fryses.

#2: Litt friske bær smaker godt til kaken.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Irja

    2 år siden
    Skal eggene piskes for hand?

    Kommenter  (3)


  • Irja

    2 år siden
    Skal eggene piskes for hand?

    Kommenter  (2)


  • Kari

    5 år siden
    Hei' jeg bare lurte på om det var greit å glemme fyll og bare ta litt ekstra kakao istedenfor eller er det så viktig

    Kommenter  (0)

    • Oda Smeby Christensen

      5 år siden
      Hei! Om du ønsker en helt enkel brownie, ville jeg valgt denne oppskriften: http://www.tine.no/oppskrifter/kaker/krem-og-sjokoladekaker/enkle-brownies. God baking! :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat