Ostekake med bær

Ostekake med bær

29
  • Enkel
  • 45 min
Helt uimotståelig ostekakepai med deilige friske bringebær både som fyll og pynt.

Ingredienser

Utstyr

Springform, 24 cm

Bunn:

4 dl hvetemel
1 dl sukker
150 g TINE Meierismør

Fyll

3 stk egg
200 g TINE Kremgo® Naturell
1 ½ dl TINE Crème Fraîche Original
1 dl melis
100 g bringebær

Pynt:

5 dl bringebær
2 ss melis

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 200 °C. Du trenger en rund form med løs kant, ca. 24 cm i diameter.
  1. Bunnen

    1. Bland mel og sukker. Smelt smør og bland til en grynete masse. Trykk ut smulene i kakeformen.
    2. Sett bunnen kaldt for å stivne. Stek bunnen midt i ovnen, ca. 10 minutter.
  2. Fyll til ostekake

    1. Bland egg, kremost, Crème Fraîche og melis, og rør forsiktig inn bringebær. Hell fyllet i paiskallet og stek ytterligere i 25 minutter.
    2. Avkjøl ostekakepaien. Ved servering legger du rikelig med bringebær over paien og et dryss med melis.
Tips

Dersom du oppbevarer kaken i kjøleskapet bør du la den stå litt i romtemperatur før du serverer den.

Kommentarer

  • matlager

    3 år siden
    Kam man bruke snøfrisk istedenfor kremgo

     (2)


Det er mye kjærlighet i god mat