Oppskrift på enkel, klassisk og smakfull ostekake som ikke skal stekes. Denne milde ostekaken har god smak av sitron og er fin å servere til selskap i hagen, 17. mai-festen eller som dessert. Husk at kaken trenger minst tre-fire timer til å stivne og kan dermed med fordel lages dagen før.
Friske bær og frukt som du skal pynte kaker med, kan du dyppe i eller pensle med gelè og la stivne før du pynter kaken. Pynten vil få en glansfull overflate og det ser veldig proft ut.
Klassisk ostekake
Enkel
45min
Oppskrift på enkel, klassisk og smakfull ostekake som ikke skal stekes. Denne milde ostekaken har god smak av sitron og er fin å servere til selskap i hagen, 17. mai-festen eller som dessert. Husk at kaken trenger minst tre-fire timer til å stivne og kan dermed med fordel lages dagen før.
Friske bær og frukt som du skal pynte kaker med, kan du dyppe i eller pensle med gelè og la stivne før du pynter kaken. Pynten vil få en glansfull overflate og det ser veldig proft ut.