Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Klassisk ostekake

Enkel
45min

Oppskrift på enkel, klassisk og smakfull ostekake som ikke skal stekes. Denne milde ostekaken har god smak av sitron og er fin å servere til selskap i hagen, 17. mai-festen eller som dessert. Husk at kaken trenger minst tre-fire timer til å stivne og kan dermed med fordel lages dagen før.

4
(178)
Klassisk ostekake

porsjoner

10

Kakebunn

16 stk
digestive kjeks
2 ts
kanel

Fyll til ostekake

6 stk
gelatinplate
1 dl
sukker
2 ts
vaniljesukker
3 ss
sitronsaft
4 ss
kokende vann
1 stk
sitron

Pynt

1 dl
friske bær eller frukt

Slik gjør du

Ostekakefyll

Pynting av kaken

Tips

Friske bær og frukt som du skal pynte kaker med, kan du dyppe i eller pensle med gelè og la stivne før du pynter kaken. Pynten vil få en glansfull overflate og det ser veldig proft ut.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter