Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Daimiskake

Middels
50min

Iskake med Daim er en sikker vinner på kakebordet. Kakebunnen er laget med sjokolade og kokos og den hjemmelagde isen utgjør en herlig duett sammen med knasende Daim-sjokolade. Kaken kan også lages med nøttebunn. Husk å beregne noen timer for å få iskaken ordentlig frossen.

3.8
(76)
Lagre
Skriv ut
Daimiskake

porsjoner

10

Bunn

6 stk
eggehvite
175 g
sukker
1 plate
hakket kokesjokolade
175 g
kokosmasse

Krokaniskrem

5 plate
gelatin
6 stk
eggeplomme
125 g
sukker
1 ½ stk
hakket Daim (evt. annen krokansjokolade)

Pynt

1 dl
½ stk
hakket Daim

Slik gjør du

Tips

Det er viktig å røre i isen med jevne mellomrom mens smeten står i fryseren. På den måten unngår du å få iskrystaller i isen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter