Pavlova-iskake med seigmenn
Middels
1t 40min
Is og kake i ett! Bedre kan det nesten ikke bli. Når pavlovakaka i tillegg er pyntet med Laban seigmenn er det ekstra gøy i barneselskap.
3.9
(34)

Porsjoner
10
Hjemmelaget iskrem
5 plate
gelatin
0.5 dl
vann
4 stk
eggeplomme
4 ss
sukker
5 dl
2 ts
vaniljesukker
Pavlovabunn
3 stk
romtempererte eggehvite
2 dl
sukker
1 ts
hvitvinseddik
1 ts
potetmel
Topping
1 pose
marengstopper (pikekyss) ca. 100 g
1 pose
seigmenn eventuelt seigdamer
Slik gjør du
Iskrem
Tips
Om du har dårlig tid kan du lage superrask yoghurt-is istedenfor fløteis.
Marengsbunn
Tips
Pavlovaen kan stekes lengre. Jo lengre den stekes jo sprøere blir den. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Du kan også dekke til kaken med plast og la stå i fryseboksen til den skal serveres. Skjær iskaken i passe store firkanter og la den stå ca. 30 minutter i kjøleskapet før servering så den blir passe spisemyk.



