Smuldrepai med rabarbra, kardemommeis og jordbærsalsa
Enkel
1t
Rabarbra er fantastisk å bruke i kaker og paier. Den er syrlig, smakfull og gir knallgode bakverk. Har du rabarbra i hagen, så er det absolutt verdt å plukke den og bruke i en oppskrift på noe godt. Smuldrepai med kardemommeis og jordbærsalsa er utmerket å servere venner og kjente i sommer.
3.8
(37)

Ingredienser
Fyll
500 g
rabarbra
1 ss
potetmel
0.5 dl
sukker
Kardemommeis
0.5 l
vaniljeis
1 ss
honning
½ ts
kardemomme
Jordbærsalsa
250 g
jordbær
1 ss
sukker
15 stk
ferske mynteblad
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Når du plukker rabarbra i hagen, trekk den opp fra roten med et rykk, så vokser det ut nye skudd. Rabarbra er best før St.Hans, og det er de tynne rosa stilkene som smaker best.




