Rabarbrasuppe med krem

Rabarbrasuppe med krem

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Grøt og suppe med rabarbra er gode desserter, og smaker spesielt forfriskende og godt en varm sommerdag. Denne suppen er med smak av mynte og deilig vispet krem.

Ingredienser

Antall porsjoner

Suppe

1 l vann
200 g sukker
1 stk vaniljestang
½ kg rabarbra
1 ss mynte (finskåret)

Tilbehør

8 stk pene, store jordbær
4 ss vispet TINE Kremfløte
4 stk mynteblader

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann og sukker. Snitt vaniljestang i to på langs, og skrap ut frø. Tilsett alt i sukkerlaken. La det koke i ca. 15 minutter.
    2. Vask og skrell rabarbra og skjær i jevne stykker. Ha de sammen med mynte i kjelen og trekk den bort fra varmen. La rabarbraen stå til den blir kald.
    3. Før servering tar du vaniljestangen opp fra suppen. Ha suppe i porsjonsskåler og pass på at alle får godt med rabarbra.
  1. Tilbehør

    1. Skjær rensede jordbær i skiver og fordel i suppebollene. Legg i en klatt vispet krem og pynt med mynteblader. Server suppen straks.
Tips!

Rabarbra kan fryses. Rens og skjær stengene i biter. Legg i passe porsjoner og frys den inn uten forvelling.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat