Rabarbra- og banankompott

Rabarbra- og banankompott

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Å blande banan og rabarbra høres kanskje underlig ut, men vi kan love at det smaker godt sammen med vaniljeyoghurt og kakesmuler. Du kan også hakke nøtter og strø over.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g rabarbra
2 stk bananer
5 ss sukker
¼ ts kardemomme
8 ss TINE Yoghurt Vanilje
2 stk havreflarn eller søtkjeks

Slik gjør du det

    1. Rens og skjær rabarbra i biter. Skrell og del bananen i skiver.
    2. Bland rabarbra og sukker i en kjele. Smelt forsiktig under omrøring i 3 - 5 minutter. Tilsett bananskivene og kardemomme.
    3. Server kompotten lunken med vaniljeyoghurt og smuldret havreflarn over.
Tips!

Visste du at rabarbra er en grønnsak? Men den brukes som frukt. De kjøttfulle, saftige stilkene er ideelle til kompotter, safting, sylting og baking.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat