Håndkle og blad
Rabarbra- og banankompott
(1010)

Rabarbra- og banankompott

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Å blande banan og rabarbra høres kanskje underlig ut, men vi kan love at det smaker godt sammen med vaniljeyoghurt og kakesmuler. Du kan også hakke nøtter og strø over.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

400 grabarbra
2 stkbananer
5 sssukker
¼ tskardemomme
8 ssTINE Yoghurt Vanilje
2 stkhavreflarn eller søtkjeks
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Rens og skjær rabarbra i biter. Skrell og del bananen i skiver.
    2. Bland rabarbra og sukker i en kjele. Smelt forsiktig under omrøring i 3 - 5 minutter. Tilsett bananskivene og kardemomme.
    3. Server kompotten lunken med vaniljeyoghurt og smuldret havreflarn over.
Blått hjerte
Tips!

Visste du at rabarbra er en grønnsak? Men den brukes som frukt. De kjøttfulle, saftige stilkene er ideelle til kompotter, safting, sylting og baking.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat