Håndkle og blad
Eksotisk frukt med koriandertopping
(1919)

Eksotisk frukt med koriandertopping

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Koriander er kanskje ikke selvsagt i en dessert, men det fungerer veldig bra i denne miksen av eksotiske frukter og syrlig krem med pasjonsfrukt.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stkmango
2 stkkiwi
2 dljordbær
2 stkananasringer
1 stklime (presset saft av)

Koriandertopping

1 dlTINE Kremfløte
1 dlfrisk finhakket koriander (evt. 1/2 ts malt koriander)
2 tssukker
1 stkpasjonsfrukt

Pynt

4 skiverlime
4 stkkoriander
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Skrell mango og kiwi. Skjær fruktkjøttet løs fra mangosteinen. Skjær frukt og bær i små biter og bland forsiktig med limesaft. Fordel salaten i porsjonsglass eller på tallerken.
    2. Visp fløte til krem og bland forsiktig med koriander, pasjonsfruktkjøtt og sukker. Fordel dette over salaten. Pynt med limeskiver og frisk koriander.
Blått hjerte
Tips!

Har du epler som har ligget litt for lenge og blitt rynkete kan du skjære dem i båter og fryse dem ned. Så har du epler klare til pai.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat