
Eksotisk frukt med koriandertopping
Enkel•15 min min
Koriander er kanskje ikke selvsagt i en dessert, men det fungerer veldig bra i denne miksen av eksotiske frukter og syrlig krem med pasjonsfrukt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkmango
-
2 stkkiwi
-
2 dljordbær
-
2 stkananasringer
-
1 stklime (presset saft av)
Koriandertopping
-
1 dl
-
1 dlfrisk finhakket koriander (evt. 1/2 ts malt koriander)
-
2 tssukker
-
1 stkpasjonsfruktpulp
Pynt
-
4 skiverlime
-
4 stkkoriander
Slik gjør du det
-
1
Skrell mango og kiwi. Skjær fruktkjøttet løs fra mangosteinen. Skjær frukt og bær i små biter og bland forsiktig med limesaft. Fordel salaten i porsjonsglass eller på tallerken.
-
2
Visp fløte til krem og bland forsiktig med koriander, pasjonsfruktkjøtt og sukker. Fordel dette over salaten. Pynt med limeskiver og frisk koriander.