Eksotisk frukt med koriandertopping

Eksotisk frukt med koriandertopping

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Koriander er kanskje ikke selvsagt i en dessert, men det fungerer veldig bra i denne miksen av eksotiske frukter og syrlig krem med pasjonsfrukt.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk mango
2 stk kiwi
2 dl jordbær
2 stk ananasringer
1 stk lime (presset saft av)

Koriandertopping

1 dl TINE Kremfløte
1 dl frisk finhakket koriander (evt. 1/2 ts malt koriander)
2 ts sukker
1 stk pasjonsfrukt

Pynt

4 skiver lime
4 stk koriander

Slik gjør du det

    1. Skrell mango og kiwi. Skjær fruktkjøttet løs fra mangosteinen. Skjær frukt og bær i små biter og bland forsiktig med limesaft. Fordel salaten i porsjonsglass eller på tallerken.
    2. Visp fløte til krem og bland forsiktig med koriander, pasjonsfruktkjøtt og sukker. Fordel dette over salaten. Pynt med limeskiver og frisk koriander.
Tips!

Har du epler som har ligget litt for lenge og blitt rynkete kan du skjære dem i båter og fryse dem ned. Så har du epler klare til pai.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat