Eksotisk frukt med koriandertopping

Eksotisk frukt med koriandertopping

0
21
Enkel15 min
Koriander er kanskje ikke selvsagt i en dessert, men det fungerer veldig bra i denne miksen av eksotiske frukter og syrlig krem med pasjonsfrukt.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    mango
  • 2 stk
    kiwi
  • 2 dl
    jordbær
  • 2 stk
    ananasringer
  • 1 stk
    lime (presset saft av)

Koriandertopping

  • 1 dl
  • 1 dl
    frisk finhakket koriander (evt. 1/2 ts malt koriander)
  • 2 ts
    sukker
  • 1 stk
    pasjonsfruktpulp

Pynt

  • 4 skiver
    lime
  • 4 stk
    koriander

Slik gjør du det

  1. 1

    Skrell mango og kiwi. Skjær fruktkjøttet løs fra mangosteinen. Skjær frukt og bær i små biter og bland forsiktig med limesaft. Fordel salaten i porsjonsglass eller på tallerken.

  2. 2

    Visp fløte til krem og bland forsiktig med koriander, pasjonsfruktkjøtt og sukker. Fordel dette over salaten. Pynt med limeskiver og frisk koriander.

Tips

Har du epler som har ligget litt for lenge og blitt rynkete kan du skjære dem i båter og fryse dem ned. Så har du epler klare til pai.

Del denne oppskriften: