Bestemors suppe

Bestemors suppe

0
14
Enkel15 min
Dette er en tradisjonell oppskrift på dessertsuppe basert på kulturmelk eller kefir. Suppen har en lett syrlig smak og er enkel å lage.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Lag jevning av kulturmelk og mel ved å piske det godt sammen. Pisk til det ikke lenger er klumper i blandingen.

  2. 2

    Kok opp under omrøring. Spe med melken. Tilsett rosiner, sukker og vaniljesukker. La suppen trekke i 5 minutter.

  3. 3

    Visp kremfløten og fordel den i tallerknene når suppen øses opp. Dryss mandlene over.

Tips

Jevning er en matlagingsteknikk for å gjøre væske mer tyktflytende. Dette gjøres ved å blande stivelse og væske slik at det får den ønskede konsistensen, eksempelvis til en suppe .

Del denne oppskriften: