Oppskrift på risengrynmelkesuppe
0

Risengrynmelkesuppe

(24)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Du trenger ikke mange ingrediensene for å følge denne oppskriften på en deilig melkedessert.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

6

Ingredienser

Suppe

¾ dlrisgryn
1 stkkanelstang (kan sløyfes, men smak da suppen til med malt kanel før servering)
5 dlvann
1 lTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
¼ tssalt
1 sssukker

Strø

sukker
kanel

Slik gjør du det

  • Suppe

    1. Kok risgryn og kanelstang i vann i ca. 10 minutter. Tilsett melk og kok videre til grynene er møre i ca. 20 - 30 minutter.
    2. Smak til med salt og sukker og server melkesuppen varm, gjerne etter et måltid med salt eller kraftig mat.
  • Strø

    1. Sett frem sukker og kanel hvis noen vil ha det som strø oppå.

Kommentarer