Risengrynmelkesuppe

Risengrynmelkesuppe

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 35 min
Du trenger ikke mange ingrediensene for å følge denne oppskriften på en deilig melkedessert.

Ingredienser

Antall porsjoner

Suppe

¾ dl risgryn
1 stk kanelstang (kan sløyfes, men smak da suppen til med malt kanel før servering)
5 dl vann
1 l Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
¼ ts salt
1 ss sukker

Strø

4 ss sukker
2 ss kanel

Slik gjør du det

    1. Kok risgryn og kanelstang i vann i ca. 10 minutter. Tilsett melk og kok videre til grynene er møre i ca. 20 - 30 minutter.
    2. Smak til med salt og sukker og server melkesuppen varm, gjerne etter et måltid med salt eller kraftig mat.
  1. Strø

    1. Sett frem sukker og kanel hvis noen vil ha det som strø oppå.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat