Skip to main content

Risengrynmelkesuppe

Enkel
35min

Du trenger ikke mange ingrediensene for å følge denne oppskriften på en deilig melkedessert.

3.9
(64)
Next ImageRisengrynmelkesuppe

Ingredienser

Antall porsjoner

6

Suppe

0.75 dl
risgryn
1 stk
kanelstang (kan sløyfes, men smak da suppen til med malt kanel før servering)
5 dl
vann
0.25 ts
salt
1 ss
sukker

Strø

4 ss
sukker
2 ss
kanel

Fremgangsmåte

  1. Kok risgryn og kanelstang i vann i ca. 10 minutter. Tilsett melk og kok videre til grynene er møre i ca. 20 - 30 minutter.

  2. Smak til med salt og sukker og server melkesuppen varm, gjerne etter et måltid med salt eller kraftig mat.

Strø

  1. Sett frem sukker og kanel hvis noen vil ha det som strø oppå.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter