Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Hvit sjokolade- og rabarbrakake

Enkel
35min

Nydelig rabarbrakake med herlig, hvit sjokolade. Oppskriften gir ca. 20 biter.

3.9
(58)
Hvit sjokolade- og rabarbrakake

Ingredienser

Kakebunn

200 g
hvit sjokolade
100 g
valnøtter
4 dl
hvetemel
2 ts
bakepulver
3 stk
egg
1.5 dl
sukker

Kaketopping

100 g
hvit sjokolade
250 g
rabarbra i skiver
0.5 dl
sukker

Slik gjør du

Kaketopping

  1. Tips

    Kaken blir faktisk enda bedre om den får stå og trekke til dagen etter.

Tips

Har du mye rabarbra, kan du fryse den ned til senere bruk. Da bør du rense den og skjære den i biter. Fordel rabarbraen i porsjonsposer og frys ned.

Du trenger ikke forvelle rabarbraen før frysing (forvelle betyr å koke i noen få minutter før grønnsaken fryses. Dette for å aktivere enzymer og mikroorganismer og/eller fjerne bitter smak av visse grønnsaker)

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter