Hvit sjokolade- og rabarbrakake
Enkel
35min
Nydelig rabarbrakake med herlig, hvit sjokolade. Oppskriften gir ca. 20 biter.
3.9
(58)

Ingredienser
Kakebunn
200 g
200 g
hvit sjokolade
100 g
valnøtter
4 dl
hvetemel
2 ts
bakepulver
3 stk
egg
1.5 dl
sukker
Kaketopping
100 g
hvit sjokolade
250 g
rabarbra i skiver
0.5 dl
sukker
Slik gjør du
Kaketopping
Tips
Kaken blir faktisk enda bedre om den får stå og trekke til dagen etter.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Har du mye rabarbra, kan du fryse den ned til senere bruk. Da bør du rense den og skjære den i biter. Fordel rabarbraen i porsjonsposer og frys ned.
Du trenger ikke forvelle rabarbraen før frysing (forvelle betyr å koke i noen få minutter før grønnsaken fryses. Dette for å aktivere enzymer og mikroorganismer og/eller fjerne bitter smak av visse grønnsaker)




