No-bake plomme-pai

No bake plomme-pai

0
  • Enkel
  • 30 min
Enklere blir det ikke! Denne raske no-bake paibunnen er laget av digge vaffelkjeks. Paien er fylt med ferdig vaniljekrem og toppet med sesongens frukt.

Ingredienser

Utstyr

paiform, ca. 25 cm i diameter

Vaniljebunn

250 g vaffelkjeks fylt (Gullvafler)
150 g TINE Meierismør

Fyll

1 pakke Piano® Original Vaniljekrem
500 g plommer ev. aprikoser elelr fersken

Slik gjør du det

    1. Kjør hele vaffelkjeks til smuler i en kjøkkenmaskin med knivblad. Smelt smør og bland inn.
    2. Press blandingen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter. Press blandingen godt opp langs kanten. Sett bunnen i fryseren i ca. 15 minutter så bunnen får satt seg.
    3. Fordel vaniljekrem i bunnen og del frukten i to, fjern steinen og skjær hver halvdel i tynne skiver. Fordel dem utover på toppen av kremen, gjerne i en spiral. La skivene overlappe og jobb fra ytterkanten og innover til midten.
      Tips!
      Ønsker du en gradert effekt, kan du velge frukt i forskjellige fargenyanser.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat