No-bake plomme-pai

No bake plomme-pai

0
2
Enkel30 min
Enklere blir det ikke! Denne raske no-bake paibunnen er laget av digge vaffelkjeks. Paien er fylt med ferdig vaniljekrem og toppet med sesongens frukt.

Ingredienser

Antall porsjoner

Vaniljebunn

Fyll

Slik gjør du det

  1. 1

    Kjør hele vaffelkjeks til smuler i en kjøkkenmaskin med knivblad. Smelt smør og bland inn.

  2. 2

    Press blandingen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter. Press blandingen godt opp langs kanten. Sett bunnen i fryseren i ca. 15 minutter så bunnen får satt seg.

  3. 3

    Fordel vaniljekrem i bunnen og del frukten i to, fjern steinen og skjær hver halvdel i tynne skiver. Fordel dem utover på toppen av kremen, gjerne i en spiral. La skivene overlappe og jobb fra ytterkanten og innover til midten.

    Tips

    Ønsker du en gradert effekt, kan du velge frukt i forskjellige fargenyanser.

Del denne oppskriften: