
No bake plomme-pai
Enklere blir det ikke! Denne raske no-bake paibunnen er laget av digge vaffelkjeks. Paien er fylt med ferdig vaniljekrem og toppet med sesongens frukt.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fremgangsmåte
- 1
Kjør hele vaffelkjeks til smuler i en kjøkkenmaskin med knivblad. Smelt smør og bland inn.
- 2
Press blandingen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter. Press blandingen godt opp langs kanten. Sett bunnen i fryseren i ca. 15 minutter så bunnen får satt seg.
- 3
Fordel vaniljekrem i bunnen og del frukten i to, fjern steinen og skjær hver halvdel i tynne skiver. Fordel dem utover på toppen av kremen, gjerne i en spiral. La skivene overlappe og jobb fra ytterkanten og innover til midten.
Tips
Ønsker du en gradert effekt, kan du velge frukt i forskjellige fargenyanser.