No bake Oreo krem-pai
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
Oreo-bunn
-
300 goreokjeks
-
150 g
Kremostkrem
-
250 g
-
3 dl
-
4 ssmelis
-
4 sskakao
Slik gjør du det
-
1
Kjør hele Oreokjeks til smuler i en kjøkkenmaskin med knivblad. Smelt smør og bland inn.
-
2
Press blandingen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter. Press blandingen godt opp langs kanten. Sett bunnen i fryseren mens du lager kremen.
-
3
Pisk romtemperert kremost mykt og luftig med en elektrisk visp. Tilsett kremfløte og melis og pisk til en glatt og luftig krem.
-
4
Del kremen i 4 deler og tilsett ulik mengde kakao i tre av delene slik at du får fire kremer i forskjellige nyanser. Jo mere kakao, jo mørkere krem.
Tips
Ønsker du mer farge kan du bruke konditorfarge.
-
5
Fordel i sprøyteposer med stjernetipp og sprøyt ut kremdotter i paibunnen, gjerne i striper.
Tips
Har du bare en sprøytetipp, kan du montere den på en tom sprøytepose og legge de fylte sprøyteposene inni den med tipp. På den måten er det enkelt å skifte farge.