Oreo krem-pai

Oreo krem-pai

0
  • Enkel
  • 30 min
En deilig no bake pai for kremelskere med Oreo-paibunn. Denne paien trenger ikke å stekes i ovn.

Ingredienser

Oreo-bunn

300 g oreokjeks
150 g TINE Meierismør

Kremostkrem

250 g TINE Kremgo® Naturell
3 dl TINE Kremfløte
4 ss melis
4 ss kakao

Slik gjør du det

    1. Kjør hele Oreokjeks til smuler i en kjøkkenmaskin med knivblad. Smelt smør og bland inn.
    2. Press blandingen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter. Press blandingen godt opp langs kanten. Sett bunnen i fryseren mens du lager kremen.
    3. Pisk romtemperert kremost mykt og luftig med en elektrisk visp. Tilsett kremfløte og melis og pisk til en glatt og luftig krem.
    4. Del kremen i 4 deler og tilsett ulik mengde kakao i tre av delene slik at du får fire kremer i forskjellige nyanser. Jo mere kakao, jo mørkere krem.
      Tips!
      Ønsker du mer farge kan du bruke konditorfarge.
    5. Fordel i sprøyteposer med stjernetipp og sprøyt ut kremdotter i paibunnen, gjerne i striper.
      Tips!
      Har du bare en sprøytetipp, kan du montere den på en tom sprøytepose og legge de fylte sprøyteposene inni den med tipp. På den måten er det enkelt å skifte farge.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat