
Lettvint langpanne
Kake uten egg som er superenkel å bake med sine få ingredienser. Den smaker aller best når den er nystekt.

Ingredienser
Antall porsjoner
1
Ingredienser
Pynt:
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 175 °C.
- 2
Dekk langpannen med bakepapir.
- 3
Rør smør og sukker lett og luftig. Bland sammen mel, bakepulver, kardemomme og rosiner. Tilsett melblandingen og melken, og rør alt sammen til en deig.
- 4
Fordel deigen i langpannen, og strø over perlesukkeret.
- 5
Stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 35 minutter. Stikk en kakepinne i kaken for å kjenne om den er stekt. Pinnen skal være tørr.
- 6
Avkjøl kaken på rist, og del i biter ved servering.
Tips
Kaken holder seg fint i kjøleskapet. Del den i biter, og oppbevar den i en tett boks. Den kan også fryses.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



