Lettvint langpanne

Lettvint langpanne

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 45 min
  • 35 min
Kake uten egg som er superenkel å bake med sine få ingredienser. Den smaker aller best når den er nystekt.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

Langpanne, ca. 25x35 cm
125 g TINE Meierismør
2 ½ dl sukker
7 ½ dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts kardemomme
1 ½ dl rosiner
3 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett

Pynt:

3 ss perlesukker

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 175 °C.
    2. Dekk langpannen med bakepapir.
    3. Rør smør og sukker lett og luftig. Bland sammen mel, bakepulver, kardemomme og rosiner. Tilsett melblandingen og melken, og rør alt sammen til en deig.
    4. Fordel deigen i langpannen, og strø over perlesukkeret.
    5. Stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 35 minutter. Stikk en kakepinne i kaken for å kjenne om den er stekt. Pinnen skal være tørr.
    6. Avkjøl kaken på rist, og del i biter ved servering.
Tips!

Kaken holder seg fint i kjøleskapet. Del den i biter, og oppbevar den i en tett boks. Den kan også fryses.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat