Lettvint langpanne

Lettvint langpanne

0
42
Enkel45 min
Kake uten egg som er superenkel å bake med sine få ingredienser. Den smaker aller best når den er nystekt.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pynt:

  • 3 ss
    perlesukker

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 175 °C.

  2. 2

    Dekk langpannen med bakepapir.

  3. 3

    Rør smør og sukker lett og luftig. Bland sammen mel, bakepulver, kardemomme og rosiner. Tilsett melblandingen og melken, og rør alt sammen til en deig.

  4. 4

    Fordel deigen i langpannen, og strø over perlesukkeret.

  5. 5

    Stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 35 minutter. Stikk en kakepinne i kaken for å kjenne om den er stekt. Pinnen skal være tørr.

  6. 6

    Avkjøl kaken på rist, og del i biter ved servering.

Tips

Kaken holder seg fint i kjøleskapet. Del den i biter, og oppbevar den i en tett boks. Den kan også fryses.

Del denne oppskriften: