
Lettvint langpanne
Enkel•45 min35 min
Kake uten egg som er superenkel å bake med sine få ingredienser. Den smaker aller best når den er nystekt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
125 g
-
2 ½ dlsukker
-
7 ½ dlhvetemel
-
2 tsbakepulver
-
2 tskardemomme
-
1 ½ dlrosiner
-
3 dl
Pynt:
-
3 ssperlesukker
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 175 °C.
-
2
Dekk langpannen med bakepapir.
-
3
Rør smør og sukker lett og luftig. Bland sammen mel, bakepulver, kardemomme og rosiner. Tilsett melblandingen og melken, og rør alt sammen til en deig.
-
4
Fordel deigen i langpannen, og strø over perlesukkeret.
-
5
Stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 35 minutter. Stikk en kakepinne i kaken for å kjenne om den er stekt. Pinnen skal være tørr.
-
6
Avkjøl kaken på rist, og del i biter ved servering.