
Korintsukkerbrød
Dette er oppskriften på korintsukkerbrød fra 1814. Det er veldig enkelt å lage, og smaker godt til en kopp kaffe eller te. Server gjerne med vispet krem til.

Ingredienser
Antall porsjoner
1
Ingredienser
Til servering:
Fremgangsmåte
- 1
Til denne oppskriften trenger du en rund form, ca 26 cm i diameter. Sett stekeovnen på 180 °C.
- 2
Rør sukker og smør hvitt. Tilsett eggeplommene og bland sammen. Deretter rører du inn ett og ett helt egg, mel og korinter.
- 3
Stek korintsukkerbrødet til det er gyllent. Dette tar ca 35 minutter. Sjekk med en bakepinne. Det skal ikke sitte igjen deig på pinnen.
- 4
Server korintsukkerbrødet varmt eller kaldt, gjerne med vispet krem til.
Tips
Korintsukkerbrødet kan oppbevares et par dager i kjøleskapet. Det kan også fryses.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



