placeholder image
0

Spicy islatte

(0)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne iskaffen har et hint av sterke krydder, noe som gjør den både kald og varm på samme tid. Prøv den og få en ny sommerfavoritt!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ½ dlsterk kaffe
¼ tsmalt kanel
⅛ tskajennepepper (smak deg frem til ønsket styrke)
10 stkisbiter
4 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett

Til servering

⅛ tskajennepepper (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Brygg sterk kaffe. Rør inn kanel og kajennepepper i den varme kaffen til oppløst og ha over i glass. Smak deg fram til den styrken du ønsker med litt ekstra kajennepepper.

      Tips:

      Du kan også bruke fersk chili. Gni innsiden av glasset og kanten med snittflaten på en sterk chili. Da får du et ekstra kick når du drikker den.

    2. Fyll opp med isbiter og hell over melk. Dryss over litt kajennepepper.

Tips:

Ønsker du en iskaffe med mer sødme, kan du røre ut litt honning eller sukker i den varme espressoen før den helles over is.

Kommentarer