Iskaffe med espresso

Iskaffe

5
  • Enkel
  • 7 min
Klassisk iskaffe er et deilig og forfriskende kaffealternativ på varme sommerdager.

Ingredienser

5 stk isbiter
2 stk espresso (1 espresso er ca. 30 ml)
2 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett

Slik gjør du det

    1. Fyll isbiter i et stort glass. Brygg espresso eller annen sterk kaffe og hell over isen.
    2. Hell på iskald melk, skum den gjerne med en melkeskummer først, og server.
      Tips

      Ønsker du tydelig lag mellom kaffe og melk, heller du melken langsomt over baksiden på en skje, slik at melken legger seg opp på laget med kaffe.

Tips

Ønsker du en iskaffe med mer sødme, kan du røre ut litt honning eller sukker i den varme espressoen før den helles over is. Du kan også varier iskaffen med forskjellige typer smaksatte siruper.

Kommentarer

  • Mathna

    2 dager siden
    Trenger man espresso i is kaffen eller funker andre alternativer også?

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat