Tips
Kaffen bør males et sted mellom kokekaffe og filtermalt. Det er viktig at den ikke er for fin for da er det vanskelig å sile av væsken. Er den for grov tar det lengre tid og mer kaffe for å oppnå en god smak.
Antall porsjoner
4
Kaffen bør males et sted mellom kokekaffe og filtermalt. Det er viktig at den ikke er for fin for da er det vanskelig å sile av væsken. Er den for grov tar det lengre tid og mer kaffe for å oppnå en god smak.
Ønsker du en søtere kaffe kan du røre inn litt sukker.
Tips
Kaldbrygget kaffe også kalt "Cold Brew" krever litt ekstra kaffe og tid, men er vel verdt det da metoden gjør at de delikate fruktige aromaene i kaffen fremheves og kommer til sin rett. Husk at kaffen bør trekke i minimum 8 timer i kjøleskap.

Kaffen bør males et sted mellom kokekaffe og filtermalt. Det er viktig at den ikke er for fin for da er det vanskelig å sile av væsken. Er den for grov tar det lengre tid og mer kaffe for å oppnå en god smak.
Ønsker du en søtere kaffe kan du røre inn litt sukker.
Skummer du helmelk i en melkeskummer, får du en fyldigere og luftigere melk som gjør at iskaffen blir litt tykkere.